Απίστευτη ανατροπή μετά από χρόνια: Ποιος κρυβόταν πίσω από την κλοπή κοσμημάτων της Μπάρκα;
Showbiz

Απίστευτη ανατροπή μετά από χρόνια: Ποιος κρυβόταν πίσω από την κλοπή κοσμημάτων της Μπάρκα;

Η Τζούλια Μπάρκα είχε μια  δικαστική διαμάχη με τον άνθρωπο που έκλεψε τα πανάκριβα κοσμήματα της πριν από χρόνια. Απέσυρε τελικά τη μήνυση εναντίον του γιατί, όπως ισχυρίζεται, ο δράστης, όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία, δεν ήταν άλλος από τον σύντροφο της αδελφής της Κέλλυς Μπάρκα. 

Έτσι, αν η Τζούλια συνέχιζε τον δικαστικό αγώνα, θα είχε και η αδελφή της μπλεξίματα καθώς θα ερχόταν αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας.

«Πώς τα περνάω σήμερα στη Θεσσαλονίκη; Πάνω από όλα έχω βρει την ηρεμία μου. Δεν ασχολούμαι με κάτι ιδιαίτερο, απλά πηγαίνω τακτικά στο γυμναστήριο. Μου αρέσει που πλέον κάνω μια ήσυχη ζωή. Κι αν οι παλιοί φίλοι δεν με παίρνουν τηλέφωνο, δεν πειράζει. Εχουν τις ασχολίες τους. Ξέρεις όμως τι πολλούς φίλους είχα παλιά; Να... φάνε κι οι κότες. Τώρα δεν δουλεύω πλέον κι από οικονομικής πλευράς τα βγάζω πέρα με βοήθεια από τη μητέρα μου, η οποία είναι πάντα στο πλευρό μου» τόνισε στην Espresso.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της μήνυσης, που είχε καταθέσει εναντίον του φερόμενου ως κλέφτη των κοσμημάτων της το 2011 (ο οποίος με τη σειρά του είχε κατηγορήσει ως συνεργό του την αδελφή της) η Τζούλια μας είπε ότι τον συγχώρεσε για χάρη της Κέλλυς. «Μου έκλεψε κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, που τα περισσότερα ήταν συλλεκτικά κομμάτια του οίκου Cartier και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη. Είχα κάνει μήνυση εναντίον του και την απέσυρα λόγω του δεσμού του με την αδελφή μου. Ετσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα θα την πλήρωνε κι εκείνη, γι' αυτό κι έδωσα τόπο στην οργή. Τι να έκανα; Η Κέλλυ είναι αίμα μου και δεν έκανε τέτοια πράγματα. Αν κάπως βρέθηκε μπλεγμένη στην κλοπή, αυτό έγινε γιατί την παρότρυνε ή και την πίεσε ακόμη ο σύντροφος της. Άμα έχεις φίλο κλέφτη τι περιμένεις;» υποστηρίζει για τον δράστη, με τον οποίο, όπως λέει η Τζούλια, η αδελφή της δεν έχει διακόψει οριστικά τη σχέση της ακόμη και σήμερα.

Να θυμίσουμε ότι στο θέμα της κλοπής είχε αναφερθεί και η μητέρα της Τζούλιας σε συνέντευξη της την περίοδο που είχε συμβεί. «Για μας η αξία αυτών των κοσμημάτων ήταν όλη μας η περιουσία, τα κρατούσαμε με νύχια και με δόντια. Δεν τα πουλήσαμε ακόμα και στα πολύ δύσκολα, που ξεπουληθήκαμε για τα νοσοκομείο. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Πριν από πέντε χρόνια έχασα και τον σύζυγο μου και παλεύω μόνη μου. Σήμερα χρωστάμε ακόμα και το ρεύμα. Περισσότερο όμως ήθελα να τα έχει στην άκρη η Τζούλια μου. Μπορεί κάτι να μου συμβεί, τι θα απογίνει;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved