Κώστας Αποστολάκης: «Δεν χρωστάω στο ελληνικό δημόσιο ούτε ένα ευρώ»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν χρωστάω στο ελληνικό δημόσιο ούτε ένα ευρώ»

Για την παράσταση στη οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το αν έχει χρέη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Αποστολάκης.

«Κάνουμε μια πολύ ωραία κωμωδία, το «Ένα εξοχικό παρακαλώ», στο θέατρο «Αθηνά», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και κείμενο του Γιώργου Φειδά. Θα είμαστε εκεί όλο το καλοκαίρι, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Είναι μία ομάδα καλών ηθοποιών: Μαριάννα Τουμασάτου, Χριστίνα Τσάφου, Μάριος Αθανασίου, Μαρία Κορινθίου Ρένος Ρώτας και Κλέλια Ανδριολάτου. Με τους περισσότερους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, θα ήθελα πάρα πολύ να μη δουλέψω το καλοκαίρι, αλλά θα κάνω και μια ταινία με τον Στράτο Μαρκίδη, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο. Τηλεόραση θα κάνω, αλλά ακόμα δεν ξέρω, είναι 2-3 πράγματα που συζητάω. Εύχομαι να μην κλείσει το Μega και καμία επιχείρηση να μην κλείσει, γιατί σκέφτομαι τους υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί, βλέπουμε ένα ντόμινο, μια αλυσίδα «λουκέτων» και εύχομαι να συνεχίσω το σίριαλ «Μάλιστα σεφ», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

Όσο για το αν έχει χρέη; «Δεν χρωστάω στο ελληνικό δημόσιο ούτε ένα ευρώ, δεν έχω πάρει δάνειο, δε χρωστάω στο κράτος, δεν χρωστάω σε φόρους, σε ΤΕΒΕ, το ξεχρέωσα, δεν χρωστάω πουθενά. Είμαι κατά της ιδιοκτησίας, δεν έχω τίποτα στο όνομα μου, είμαι κανονικός φορολογούμενος πολίτης και πολλές φορές με υψηλό δείκτη φορολόγησης. Ανήκω στους ανθρώπους που αγόραζαν και τους ενδιέφερε να παίρνουν όσο έχει μέσα η τσέπη τους. Μόνο το 1997 πήρα ένα μικρό δάνειο, όχι για σπίτι, για να ανοίξω ένα μαγαζί, και το ξεχρέωσα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved