Για ποιον λέει ο Λιάγκας: «Όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο…»
Showbiz

Για ποιον λέει ο Λιάγκας: «Όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο…»

Με τον γνωστό αινιγματικό τρόπο που συνηθίζει, γράφει και αυτό το editorial του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, είπε να κάνει μία ιδιαίτερη μνεία στη Μύκονο γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο ...πωπός της, λένε στο χωριό μου. Και η Μύκονος, στο ρόλο της μαϊμούς, έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια. Και όχι άδικα.
Αδιαμφισβήτητα, η Μύκονος είναι ένα πανέμορφο νησί. Από τα ωραιότερα της χώρας. Και με έξυπνους ανθρώπους. Όταν, για παράδειγμα, στα άλλα νησιά πριν χρόνια κυνηγούσαν τους γκέι οι Μυκονιάτες τους αγκάλιασαν, τους έδωσαν χώρο και τρόπο έκφρασης, με αποτέλεσμα το νησί να γίνει παγκόσμιος προορισμός.
Αγκάλιασαν, επίσης, και όλους τους εγχώριους celebrities μαζί με τις κάθε είδους ιδιαιτερότητες και παραξενιές τους. Λίγο θέλει να χτιστεί ο μύθος; Και η αλήθεια είναι ότι το νισί φαντάζει σαν τον επίγειο παράδεισο των διακοπών. Απίστευτες παραλίες, εξαιρετικά εστιατόρια και κλαμπ, φανταστικά ξενοδοχεία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Και εσχάτως αστρονομικές τιμές, που απευθύνονται πια στο διεθνές jet set και το βαλάντιό του. Δε λέω, αν δε σ’ αρέσει κάπου μην πας. Ξέρεις από πριν τι θα πληρώσεις και που.
Επίσης, προφανώς δεν είναι όλα για όλους. Ωστόσο, ο κίνδυνος αφελληνισμού του νησιού είναι προ των πυλών. Καλός ο ναργιλές και το αραβικό beat, πόσο ταιριάζει, όμως, στον Έλληνα όλο αυτό;
Καλοί οι Άραβες, οι Λιβανέζοι και οι Τούρκοι. Όμως αυτοί ακολουθούν τη μόδα και μετά από μερικά χρόνια η μόδα μπορεί να αλλάξει και να πάει αλλού. Και πολύ φοβάμαι ότι το πουλάκι του μέσου ή ”χλιδάτου” Έλληνα, που στήριζε το νησί και τώρα αισθάνεται ξένος στον τόπο του, θα έχει πετάξει για άλλες, εξίσου καλές, αλλά λιγότερο ξιπασμένες πολιτείες...»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved