Μαριάννα Τουμασάτου: Τι αποκαλύπτει για τους Συμμαθητές;
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Τι αποκαλύπτει για τους Συμμαθητές;

Στο τελευταίο επεισόδιο των «Συμμαθητών», η Μαριλένα δείχνει να μην το βάζει κάτω, παρόλο που πέρασε πολλές δυσκολίες. Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της η Μαριάννα Τουμασάτου;

«Την είχαν λίγο στα μετάξια όταν ήταν μικρή, αλλά αποδείχτηκε ότι και η ίδια ξέρει να σηκώνει τα μανίκια και να μάχεται» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Δείχνει να ξέρει ποια είναι τα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή.

«Και αν δεν το ήξερε, το έμαθε. Έτσι κι αλλιώς, είναι μια γυναίκα που πάλεψε για το παιδί της. Είναι μια καλή μάνα -θεωρώ- κι αυτό της έδωσε τη δύναμη να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες, με την κωμική και με τη σοβαρή διάθεση που έχει η σειρά.»

- Και δεν τη νοιάζουν τα λεφτά.

«Ακριβώς. Έτσι κι αλλιώς, είναι χορτασμένο παιδί. Η ψυχή της είναι χορτασμένη από αγάπη και δεν την αφορά η οικονομική άνεση.»

- Προς το παρόν, πάντως, μεταξύ τους η Ίρις έχει το πάνω χέρι.

«Στα οικονομικά και στα ακίνητα. Το πάνω χέρι του συναισθήματος δεν το είχε ποτέ. Ο Ανδρέας ήταν ο στόχος της και δεν τον κέρδισε ποτέ. Η μητέρα των μαχών είναι η αγάπη και σε αυτήν είναι η χαμένη.»

- Πώς σκοπεύει η Μαριλένα να περάσει στην αντεπίθεση;

«Είναι ικανή να βγάλει... νύχια όταν απειλείται δικός της άνθρωπος, . απλώς μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί. Με τον τρόπο της, πάντως, γίνεται πιο δυναμική. Η Μαριλένα, ακόμη και στην επιθετικότητα της, λειτουργεί με αγάπη, βρίσκει ένα κομμάτι δικαιοσύνης σε κάθε άνθρωπο, αν νομίζει ότι το έχει. Την έχουμε δει να λέει ότι. η Ίρις είναι ο καθρέφτης των κακών στιγμών μας, ενώ έχει συγχωρήσει εντελώς την" Τατιάνα. Η συγχώρηση είναι λύτρωση νομίζω. Ελάχιστους ανθρώπους δεν έχω συγχωρήσει στη ζωή μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved