«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Έφη Οικονόμου κατά τη διάρκεια των διακοπών της
Showbiz

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Έφη Οικονόμου κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Η ηθοποιός Έφη Οικονόμου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 79 χρονών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αιγαίου, ενώ λίγες ώρες πριν έκανε ανέμελες διακοπές με τον σύζυγό της (επίσης ηθοποιό) Χάρη Παναγιώτου στο εξοχικό τους στο Διακοφτό, κολυμπώντας και παίζοντας μαζί του ακόμη μία παρτίδα σκραμπλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η ηθοποιός είχε ανεύρισμα θωρακικής και κοιλιακής αορτής, το οποίο ανακάλυψε το 2011. Πριν από μία εβδομάδα είχε αισθανθεί ζάλη, έκανε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Η καρδιά όμως την πρόδωσε. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 13:30 από το Γ Νεκροταφείο στη Νίκαια.
Η ηθοποιός πάνω από 30 χρόνια παραθέριζε τα καλοκαίρια στην περιοχή του Διακοφτού. Η σχέση της με τους κατοίκους ήταν πολύ στενή, όπως και με τα μέλη της θεατρικής ομάδας της περιοχής. Ήταν ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, ενώ ερμήνευσε κυρίως τον ρόλο της κακιάς. Από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στη δημοφιλή σειρά «Πάτερ Ημών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved