Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Οι πρώτες στιγμές με το μωρό και το μέλλον μαζί του
Showbiz

Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Οι πρώτες στιγμές με το μωρό και το μέλλον μαζί του

Ριζικά έχει αλλάξει η ζωή του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού μετά τον ερχομό του γιου τους που τους έχει γεμίσει με απίστευτη χαρά και ελπίδα.

Ως γνωστόν, ο μεγάλος μας ηθοποιός αντέδρασε όπως οι περισσότεροι μπαμπάδες στον κόσμο, μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του. «Τον Κώστα πέρασαν λίγες ώρες μέχρι να τον δω. Ήταν σε διπλανή αίθουσα. Μου έδειξαν το παιδί, αλλά μετά το πήγαν στον Κώστα. Έμαθα -γιατί η μαία μου τον φωτογράφισε την ώρα που του πήγαν το παιδί- ότι τον πήραν τα κλάματα. Συγκινήθηκε πολύ και είναι λογικό. Είναι μεγάλες στιγμές και για τους δυο μας αυτές», περιγράφει στην Real η Αλίκη Κατσαβού. Σύμφωνα με τους περισσότερους, ο μικρός μοιάζει στον πατέρα του. Η μαμά όμως συμφωνεί; «Είναι κούκλος! Όλοι λένε ότι μοιάζει στον Βουτσά. Εγώ λέω ότι μπορώ να έχω φιλική συμμετοχή. Έχει τέτοια φωτογένεια, που μάλλον του Βουτσά μοιάζει».
Η ζωή της Αλίκης δεν ήταν εύκολη μέχρι να φτάσει στο ευτυχισμένο σήμερα. Όμως η ηθοποιός στέλνει ένα μήνυμα σε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις: «Η ζωή θα ήταν πολύ ανούσια αν κυλούσαν όλα ομαλά. Είναι συναρπαστική γιατί έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Δεν παραπονιέμαι για τις δυσκολίες που μου έφερε, γιατί η ζωή μου τώρα είναι ό,τι ακριβώς ονειρευόμουν. Ίσως ο άνθρωπος πρέπει να περνά και μερικές δυσκολίες για να καταφέρει να εκτιμήσει τα ωραία πράγματα. Να γίνει πιο συνειδητοποιημένος, να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάει και να ευχαριστηθεί όταν αυτά γίνουν. Έτσι και η δική μου ζωή είχε τις δυσκολίες της. Δεν θα κλάψω ποτέ για τις στεναχώριες που πέρασα, θα γελάσω όμως πολύ για τις χαρές που μου ήρθαν. Αν κάτι το ονειρευόμαστε πολύ, όσο δύσκολο κι αν μας φαίνεται θα το καταφέρουμε, αν επιμείνουμε. Εμένα η ζωή μού έδειξε ότι στο τέλος το πετυχαίνουμε».
Αν και μόλις γέννησε, η ηθοποιός και δασκάλα στο θεατρικό εργαστήρι που ίδρυσε το 2001 σχεδιάζει να επιστρέψει σύντομα στη δουλειά: «Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσω τις ισορροπίες και να συνεχίσω να είμαι δημιουργική για χάρη του Φοίβου. Η ζωή μου βαθαίνει με την παρουσία του, αλλά επειδή έχω κάνει πολύ σημαντικά πράγματα με τη “Θεατρομάθεια”, είναι πολύ σημαντικό και για εκείνον, για να του την παραδώσω μετά από κάποια χρόνια, να συνεχίσω να δημιουργώ σε αυτήν. Για να έχει μια μαμά που δεν θα είναι μόνο μαμά, θα είναι μια μαμά-δημιουργός. Θα επιστρέψω μαζί με τον Φοίβο. Το έχω οργανώσει έτσι ώστε να γυρίσω στο γραφείο μου μαζί με τον γιο μου, τον Σεπτέμβριο. Έχω διαμορφώσει τη γωνιά του Φοίβου και εκεί, οπότε θα μπορούμε να είμαστε μαζί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved