Λίνα Σακκά: «Ποτέ δεν έκανα όνειρα για τα παιδιά »
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Ποτέ δεν έκανα όνειρα για τα παιδιά »

Η Λίνα Σακκά είναι από τα ελάχιστα παραδείγματα ανθρώπων του θεάματος που έκαναν παιδί και χώρισαν δίχως να το πάρει είδηση κανείς. Πώς τα κατάφερε; 

«Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά αυτά που βίωσα στην προσωπική μου ζωή τα βίωσα στην ολότητα και την αλήθεια τους και δεν έβγαλα από μόνη μου χολή. Όταν γέννησα, δεν δέχθηκα να κάνω φωτογραφίσεις με το μωρό, γιατί δεν είχα κανέναν λόγο να το προβάλω προς τα έξω. Ήταν ένα κομμάτι που κύλησε πολύ φυσιολογικά και όμορφα. Με τον άνθρωπο αυτόν είχαμε αποφασίσει να μείνουμε φίλοι πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος μας. Είναι ένα άτομο που σέβομαι και αγαπώ και, πάνω απ' όλα, μου χάρισε τον γιο μου. Αν το θέλεις, είναι στο χέρι σου να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή» τόνισε στην Αγορά.

- Ενα δεύτερο μωρό παίζει ως σενάριο στη ζωή σου ή έχει κλεί-σει το κεφάλαιο αυτό για εσένα;

«Ποτέ δεν έκανα όνειρα για τα παιδιά. Μέσα μου πιστεύω ότι, όταν το ασυνείδητο νιώσει την επιθυμία για κάτι τέτοιο, θα έρθει από μόνο του. Μερικές φορές νομίζουμε ότι θέλουμε κάποια πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν τα κάνουμε, επειδή δεν τα θέλουμε πραγματικά. Όταν θέλεις κάτι πολύ, τότε βρίσκεις έναν τρόπο να το καταφέρεις. Αν ξανανιώσω, λοιπόν, βαθιά την επιθυμία για ένα παιδί, θα το κάνω. Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved