Ρένος Ρώτας: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω αλλού μόνιμα»
Showbiz

Ρένος Ρώτας: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω αλλού μόνιμα»

Ο Ρένος Ρώτας είναι ηθοποιός και ζει και εκείνος τις δυσκολίες πλέον στο επάγγελμα της ηθοποιίας. Είναι αισιόδοξος;

«Ναι, προσπαθώ να είμαι. Επηρεάζομαι πολύ από όσα συμβαίνουν και το μόνο που με κάνει απαισιόδοξο είναι ότι δεν μπορώ να χτίσω για το μέλλον μου. Ενώ πάνε όλα τόσο καλά και δουλεύω πολύ και υπάρχει ανταμοιβή και ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν μπορώ να χτίσω κάτι για το μέλλον. Η Ελλάδα δεν μας προσφέρει τίποτα για να σπείρουμε έναν καρπό, ούτως ώστε να γίνει σε δέκα χρόνια κάτι όμορφο. Μόνο θερίζουμε και ότι βγάλουμε» τόνισε στο Mytv.

-Θα έφευγες στο εξωτερικό;

«Ναι, με την προοπτική να γυρίσω με περισσότερα εφόδια πίσω και να τα προ-σφέρω στην κοινωνία εδώ. Μου ταιριάζει π Ελλάδα ως χώρα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω αλλού μόνιμα, ωστόσο θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ κάποια χρόνια για να μαζέψω εφόδια. Στο εξωτερικό, μία εμπειρία σε κάνει πλουσιότερο και ικανότερο.»

-Οι Συμμαθητές πάνε για τρίτη σεζόν...

«Νιώθω τυχερός. Σίγουρα, όταν ξεκινούσαν, δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε την επιτυχία που θα ακολουθούσε. Πήγαν όλα καλά. Είχαμε καλή διάθεση όλοι οι συντελεστές και, τελικά, απέδωσε.»

-Πώς λαμβάνεις την αποδοχή από τον κόσμο;

«Στον δρόμο φαίνεται αυτό. Υπάρχει η αγάπη από τον κόσμο και είναι σαν το χειροκρότημα στο θέατρο. Είναι η ανταμοιβή για τη δουλειά που κάνουμε. Έχει μόχθο αυτή η δουλειά από πίσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved