Παντελής Καναράκης: «Είμαι παράξενα ολιγαρκής»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Είμαι παράξενα ολιγαρκής»

Ο Παντελής Καναράκης αυτό το καλοκαίρι κάνει… «Μπαμ Μπαμ».

«Είμαι μέρος της απίστευτης παράστασης του Γιώργου Βάλαρη στο θέατρο Χυτήριο, την οποία είχα δει αρχικά ως θεατής και μου άρεσε πάρα πολύ. Ηταν να συμμετέχω τότε, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούσα. Εφέτος μου δόθηκε η ευκαιρία, και μάλιστα σε μια ενδιαφέρουσα άποψη, γιατί ο ρόλος, που αρχικά ήταν γυναικείος, έχει αλλάξει σε ανδρικό. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Βάλαρης, που υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου μαζί με τον Στέλιο Παπαδόπουλο, έχει δημιουργήσει μια νέα παράσταση, και δεν αναφέρομαι μόνο στην αλλαγή των ηθοποιών, αλλά και στην άποψη των ρόλων. Την παράσταση κλέβει και ο χώρος. Δεν μπορείς να φανταστείς ότι στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει αυτή η όμορφη αυλή, που σε κάνει να χαλαρώνεις. Είναι σαν τα παλιά αναψυκτήρια. Ο κόσμος χαίρεται πολύ» τόνισε στην Αγορά.

-Ηθοποιός, τραγουδιστής, περφόρμερ. Έχεις υπάρξει παρουσιαστής, σκηνοθέτης και έχεις κάνει μεταγλωττίσεις. Ποια ιδιότητα ξεχωρίζεις;

«Δεν κάθομαι στον υπολογιστή μου να γράψω ως συγγραφέας, αλλά ως ηθοποιός. Δεν χορογραφώ ως χορογράφος, ούτε κάνω μεταγλωττίσεις σαν τον... Μίκυ Μα-ους. Βεβαίως, δεν γράφουν όλοι οι ηθοποιοί, αλλά δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι το διαφορετικό από την υποκριτική. Αυτό ήταν το μεράκι μου και, επειδή δεν είμαι καθόλου αχάριστος από τη ζωή μου, απολαμβάνω το όνειρο μου, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει γίνει πραγματικότητα και μου δίνει τεράστια χαρά. Στα χρόνια της κρίσης, βεβαίως, στριμώχτηκα, αλλά τα φέρνω βόλτα, περιορίζοντας τη ζωή μου και λέω «δόξα τω θεώ».»

- Ως άνθρωπος είσαι ολιγαρκής;

«Είμαι παράξενα ολιγαρκής. Κάτι που σε έναν άνθρωπο φαντάζει πολυτέλεια, εγώ το θεωρώ ανάγκη διαβίωσης και το ανάποδο. Δεν μου αρέσουν τα ταξίδια και οι διακοπές. Κάτι που για άλλους θεωρείται αναγκαίο, εγώ το θεωρώ μια πολυτέλεια. Εχω μια αγάπη για το ένδυμα και, αντί να αποταμιεύσω χρήματα, θα αγοράσω ένα ρούχο που μου αρέσει πολύ. Γενικά, όμως, όταν χρειαστεί, περιορίζομαι σε όλους τους τομείς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved