Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Νομίζω ότι πλέον τα έχω βρει με τον εαυτό μου»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Νομίζω ότι πλέον τα έχω βρει με τον εαυτό μου»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού, έπρεπε να αποδείξει ότι είναι πολλά περισσότερα από μια όμορφη γυναίκα, από «το κορμί» όπως είναι το παρατσούκλι που της έχουν κολλήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο. 

«Το κορμί, ναι! (γελάει) Σίγουρα το βρίσκω κολακευτικό όταν με αποκαλούν έτσι. Να σου πω, όμως, ότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είμαι πολλά περισσότερα από μία εξωτερική εμφάνιση. Ειδικά στα πρώτα βήματα μου στον χώρο, το αισθανόμουν πολύ έντονα. Πλέον, έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να το αποβάλω».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρεται την ομορφιά της ή ότι δεν αισθάνεται σέξι. «Σέξι ναι, προκλητική όχι! Το προκλητικό ποτέ δεν μου άρεσε. Ειδικά στο πλαίσιο της δουλείας μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω μία σέξι εμφάνιση».

Το αψεγάδιαστο σώμα της είναι συνδυασμός γονιδίων και γυμναστικής. Τώρα, όμως, τους καλοκαιρινούς μήνες δεν αντέχει στην ιδέα να κλειστεί σε ένα γυμναστήριο. Προτιμά να γυμνάζεται κολυμπώντας στη θάλασσα. «Μου αρέσει να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Είτε κάνοντας γυμναστική, είτε κάποια άλλη δραστηριότητα. Αυτό το διάστημα προτιμάω να κολυμπάω. Επίσης, τώρα το καλοκαίρι βρίσκω χρόνο να κάνω και άλλα. πράγματα που μου αρέσουν. Μου αρέσει το διάβασμα και γενικότερα επιδιώκω να περνάω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου. Παλαιότερα δεν μπορούσα να το κάνω. Νομίζω ότι πλέον τα έχω βρει με τον εαυτό μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved