Ο ζημιάρης Άραβας, το μπουγέλωμα του Ρέμου και η Shakira
Showbiz

Ο ζημιάρης Άραβας, το μπουγέλωμα του Ρέμου και η Shakira

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους έδωσαν το παρόν.

Νέες και ενδιαφέρουσες φυσιογνωμίες περιμένουν καρτερικά να αναδειχθούν σε πρωταγωνιστές έστω και στο τελείωμα μιας μακρόσυρτης βραδιάς.

Ο Ανταμ είναι γνώριμη φιγούρα στους τακτικούς πελάτες του «Nammous», αλλά και στον Αντώνη Ρέμο, αφού δεν λείπει από καμία συναυλία του στο νησί τα τελευταία χρόνια. Κάτοικος Κουβέιτ, η φυσιογνωμία του μοιάζει με τον εκκεντρικό ηθοποιό Σάσα Μπάρον Κοέν στον ρόλο του «Δικτάτορα», ένα κινηματογραφικό έργο παρωδία που σατιρίζει άφοβα Ανατολή και Δύση, χτυπώντας στην καρδιά της πολιτικής επικαιρότητας.

Ο ίδιος ωστόσο προτιμά να τον αποκαλούν «Άραβα βασιλιά της Μυκόνου». Και όχι άδικα αν ισχύουν τα όσα πιπεράτα κυκλοφορούν στο νησί σχετικά με τις «καταστροφές» που προκαλούν αυτός και οι φίλοι του στα beach bar και κλαμπ του νησιού. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Ανταμ και η παρέα του συνηθίζουν να φορούν κράνη και να καταβρέχονται μεταξύ τους με σαμπάνια ή να στοχεύουν σε καλλίγραμμες τουρίστριες που διόλου ενοχλούνται από το άρωμα του αφρώδους οίνου στα μαλλιά τους. Το ξημέρωμα, λοιπόν, είναι η στιγμή που ο Ρέμος θα ζητήσει από τον Άραβα επιχειρηματία να ανέβει μόνος του στη σκηνή ενώ του αφιερώνει ένα χιπ-χοπ κομμάτι. Ο Ανταμ, ιδιοκτήτης εταφείας με στόλο 3.000 λιμουζινών στο δυναμικό της με έδρα το Κουβέιτ, όντως ανεβαίνει στη σκηνή και αρχίζει να λικνίζεται στους ρυθμούς βγάζοντας σιγά-σιγά την μπλούζα του, ενώ ο Ρέμος, ως ένδειξη φιλίας, του χαρίζει ένα από τα χαϊμαλιά που έχει κρεμασμένα στον λαιμό. Οι αβρότητες σταματούν εδώ, αφού αμέσως μετά ο Έλληνας τραγουδιστής τον μπουγελώνει με σαμπάνια πριν εκείνος βουτήξει στο θαλασσινό νερό από το πίσω μέρος της σκηνής.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του χρόνους το Nammos αναμένεται να δούμε την Sakira.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved