Τσαρούχας: «Αναγνώρισα την μικρή. Η κόρη μου και η μαμά της μένουν στην Έδεσσα»
Showbiz

Τσαρούχας: «Αναγνώρισα την μικρή. Η κόρη μου και η μαμά της μένουν στην Έδεσσα»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας πριν λίγες μέρες έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο ηθοποιός κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τον ερχομό της κόρης του δεν τον κράτησε κρυφό.

-Πριν από λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο η κόρη σου.
«Απέκτησα μια κόρη. Η αλήθεια είναι ότι βολεύει πάρα πολύ η δουλειά στη Θεσσαλονίκη, γιατί η κόρη μου με τη μαμά της είναι μακριά, στην Έδεσσα. Εφόσον θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, θα μπορούμε να βλεπόμαστε συχνότερα. Η μικρή είναι 40 ημερών»

-Ποια αίσθηση σου έδωσε ο ερχομός της κόρης σου;
«Σίγουρα δεν είχα την έκπληξη της πρώτης φοράς. Δεν μπορούσα να είμαι την ώρα της γέννας εκεί, δούλευα. Τηλεφωνηθήκαμε με τη Νατάσσα και ήμασταν στα τηλέφωνα μέχρι που μπήκε στο χειρουργείο. Την επόμενη μέρα, όταν κράτησα την κόρη μου στα χέρια μου, ήταν το κάτι άλλο»

-Συγκινήθηκες, έκλαψες;
«Όχι, δεν κλαίω, χαίρομαι με αυτά. Ήξερα πώς να κρατήσω το μωρό, είναι όμορφο, είναι κορίτσι, άλλο πράγμα»

- Σου μοιάζει;
«Ναι, μου μοιάζει, έχει τα δικά μου μούτρα και το σώμα της Νατάσσας, είναι ψηλή»

-Το όνομα της μητέρας της είναι Νατάσσα;
«Ναι, Νατάσσα Παπαγιάννη. Δεν έχει σχέση με τη δική μας δουλειά, είναι ένας κανονικός άνθρωπος, εξαιρετικό πλάσμα, πολύ καλή ποιότητα ανθρώπου και πολύ όμορφη».

-Οι δυο σας έχετε αποκτήσει μια σχέση ζωής
«Όταν αποκτάς ένα παιδί μ' έναν άνθρωπο, δεν τελειώνει ποτέ, από εκεί κι ύστερα σε εισαγωγικά ή χωρίς, τον παντρεύεσαι, εξαρτάσαι ή συναρτάσαι από τον άλλο. Η Θεοφάνια χάρηκε πάρα πολύ, όπως και ο γιος μου, ο Αχιλλέας, με τον ερχομό της μικρής»

-Στα μελλοντικά σχέδια σου είναι και ο γάμοι;
«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Ποτέ δεν πίστευα σ' αυτό το κλισέ του γάμου. Αν κάποια στιγμή αισθανθούν και τα δύο μέλη ότι θέλουν να παντρευτούν, το κάνουν. Άλλωστε, μ' ένα γάμο τι κερδίζει κανείς; Φορτώνει χρέη ο ένας στον άλλο πια. Το ουσιαστικό είναι να μπορούν σι άνθρωποι να επικοινωνούν, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να έχουν καλή σχέση μεταξύ τους. Μικρή σημασία αν δεν έχουν ‘’κουλούρα’’»

-Σου λείπει η καθημερινότητα με το μωρό;
Μου λείπει, είμαι προπονημένο5 εγώ στα παιδιά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι σημαντικά κομμάτια, στάδια αυτής της ηλικίας τα χάνω, δεν είμαι εκεί όταν συμβαίνουν τα πράγματα με τη βιολογική τους ακολουθία. Τι να κάνουμε, η δουλειά είναι ο μόνο5 τρόπος βιοπορισμού. Η μικρή γεννήθηκε 2.700 γραμμ., αλλά μέχρι τώρα έχει βάλει ένα κιλό, είναι κανονική Παπατσαρούχαινα, θηρίο»

-Ποια ήταν η αντίδραση του γιου σου, όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδελφάκι και από τον μπαμπά του;
«Α! Τέλεια!», είπε, γιατί ο Αχιλλέας θέλει να έχει συγγενείς παντού, του αρέσει, ήταν ο καημός του, από τότε που ήμασταν με τη Θεοφάνια, ότι ήθελε αδελφάκια. Να λοιπόν που άνοιξε το πράγμα, η μητέρα του κι εγώ του φέραμε από ένα αδελφάκι, γέμισε κορίτσια. Παλιότερα ήθελε αγόρι, αλλά συνειδητοποίησε ότι στα 10 του δεν μπορεί να παίζει με ένα αγόρι τόσο μωρό, οπότε είπε ότι μια χαρά είναι τα κορίτσια».
-Έχει δει τη μικρή;
«Την είδε την επόμενη μέρα από τα γενέθλια του, το περίμενε πώς και πώς, όπως βέβαια κι εγώ, να έρθουν κοντά τα αδέλφια. Είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, έχουν το ίδιο αίμα, έχουν τα ίδια δικαιώματα, έχω τις ίδιες υποχρεώσει»
- Δεν είσαι παντρεμένος με τη Νατάσσα. Το μωρό το έχεις αναγνωρίσει;
« Βέβαια την έχω αναγνωρίσει, η μπουμπού είναι Παπατσαρούχα» δήλωσε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100