Ελένη Φουρέιρα: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν βλάπτει»
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν βλάπτει»

Για την οικογένεια της, αν της έχει λείψει αλλά και για το πώς βίωσε το γεγονός ότι έπρεπε από τα 18 της να δουλεύει, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα.

Μένεις πλέον μόνη σου. Η οικογένειά σου, σου λείπει;
«Όχι. Άλλωστε, μένουν πολύ κοντά μου. Τους βλέπω συνέχεια. Από μικρή, όμως, ήθελα την ανεξαρτησία μου, δεν ήμουν το παιδάκι που ήταν κολλημένο στη φούστα της μαμάς. Είχα στόχο να μείνω μόνη μου. Γι’ αυτό και στα 18 μου, έφτασα να κάνω τρεις δουλειές»

Λίγο βάρβαρο δεν είναι αυτό, για ένα 18χρονο παιδί, να δουλεύει τόσο σκληρά;
«Βάρβαρο είναι να είναι κανείς τεμπέλης και να κάθεται όλη την ημέρα. Όχι το να δουλεύει. Η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν βλάπτει. Είχα όνειρα και στόχους. Ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ, να μείνω μόνη μου. Σκέψου ότι στο σπίτι μας, στην Καλλιθέα, όπου μεγάλωσα, εγώ δεν είχα καν δικό μου δωμάτιο. Έμενα με τις άλλες μου δύο αδελφές μαζί. Δεν είχαμε μία πλούσια και άνετη ζωή. Παλέψαμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Όταν έκλεισα τα 18 μου, άνοιξα τα φτερά μου κι έμεινα μόνη μου, ξεκίνησα να εργάζομαι και να βάζω στόχους προκειμένου να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Και συνεχίζω να αγωνίζομαι γι’ αυτό», εξομολογείται η ίδια στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved