Ευαγγελία Δομάζου: «Η μάνα μου είναι δίπλα μας κάθε μέρα»
Showbiz

Ευαγγελία Δομάζου: «Η μάνα μου είναι δίπλα μας κάθε μέρα»

Η Ευαγγελία Δομάζου είναι η μικρή κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Βίκυς Μοσχολιού και σπανίως μιλάει δημοσίως για εκείνη.

«Για μένα η μάνα μου δεν έχει φύγει. Θεωρώ ότι είναι δίπλα μου κάθε μέρα και σε κάθε δύσκολη στιγμή που περνάω», είναι τα πρώτα της λόγια στη «Freddo».

Πέρασαν ήδη 11 ολόκληρα χρόνια από τότε που, στις 16 Αυγούστου 2005, η Βίκυ Μοσχολιού θα περνούσε στην αιωνιότητα έπειτα από έναν άνισο αγώνα με τον καρκίνο για να κρατηθεί στη ζωή. Από τότε, δεκάδες αφιερώματα κατακλύζουν όλα τα ελληνικά ΜΜΕ για μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του λαϊκού μας τραγουδιού.

Νιώθει την απώλεια της; «Όχι. Έχω την αίσθηση ότι την έχω δίπλα μου καθημερινά. Σε καθημερινή βάση ακούω τα τραγούδια της και με αυτά ξεχνιέμαι», λέει.

Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι απ' όσα είχε ερμηνεύσει εκείνη; «Επειδή είμαι πολλά χρόνια μόνη μου λόγω του θανάτου του συζύγου μου, το "Άνθρωποι μονάχοι" με εκφράζει απόλυτα», λέει και συνεχίζει: «Η Βίκυ ήταν η τέλεια μάνα. Ήξερε να μεγαλώσει άψογα τα παιδιά της και παράλληλα να είναι σωστή επαγγελματίας στο τραγούδι. Η μάνα μας, μας μεγάλωσε και σαν μάνα και σαν πατέρας. Η μάνα μου είναι κοντά μας και μας προστατεύει. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, με παιδική ψυχή. Αυτό ήταν η μάνα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved