Tus: «Το θέμα της σωματεμπορίας υπάρχει, αν ενοχλήθηκαν κάποιοι δεν με απασχολεί»
Showbiz

Tus: «Το θέμα της σωματεμπορίας υπάρχει, αν ενοχλήθηκαν κάποιοι δεν με απασχολεί»

Ενοχλημένος από τις αντιδράσεις που συνοδεύονταν και με υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια στο Διαδίκτυο,

ο Tus μιλά στη «Freddo» για τις φωτιές που άναψε το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο «Βουλγάρες», αλλά και όσους τον κατηγόρησαν ότι παρουσιάζει την παράνομη διακίνηση και εμπορία γυναικών σαν κανονική συμπεριφορά.

«Δεν είμαι ρατσιστής, ούτε εγώ ούτε η μπάντα μου. Το θέμα της σωματεμπορίας υπάρχει, αν ενοχλήθηκαν κάποιοι δεν με απασχολεί. Δεν πτοούμαι από τέτοια. Δέχομαι έναν πόλεμο από παντού, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι όχι δεν υπάρχει περίπτωση όλο αυτό να με πτοήσει, να μας πτοήσει ως ομάδα, ως συγκρότημα. Η σωματεμπορία υφίσταται και εθελοτυφλούν κάποιοι. Εμείς συνεχίζουμε και απαντούμε με το νέο μας cd, που θα είναι ακόμη πιο σκληρό στα θέματα που θίγουμε με τα τραγούδια μας. Μιλάμε για ναρκωτικά, όπλα και πορνεία. Όλα αυτά είναι μία πραγματικότητα, ας μην κάνουμε ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει», τονίζει, απαντώντας στη σκληρή ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των δύο φύλων, που κάλεσε το κοινό να στείλει το τραγούδι στα... αζήτητα, χαρακτηρίζοντας το απαράδεκτο και ζητώντας να αποσυρθεί.

Στην επίμαχη επιστολή της Γενικής Γραμματείας Ισότητας είχε επιπλέον επισημανθεί ότι «όλη αυτή η αθλιότητα αποκρύπτεται τόσο από το τραγούδι όσο και από το video clip που το συνοδεύει. Αντίθετα, προβάλλει ως κανονική, άνετη, αστεία μία συμπεριφορά που ουσιαστικά εκπαιδεύει το νεαρό ακροατήριο χου ότι όλα πωλούνται κι αγοράζονται, ακόμα και οι ανθρώπινες σχέσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved