Ο Γιάννης Μποστατζόγλου αποκαλύπτει: «Έχω πλακωθεί στις μπουνιές με τον Τριβιζά»
Showbiz

Ο Γιάννης Μποστατζόγλου αποκαλύπτει: «Έχω πλακωθεί στις μπουνιές με τον Τριβιζά»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι αυθόρμητος, ειλικρινής και πολλές φορές οξύθυμος. Πως καταφέρνει να μην περνά τα όρια και δεν έχει πιαστεί στα χέρια;

«Έχω διαπληκτιστεί μερικές φορές, όχι συχνά. Παλιότερα ήμουν πολύ ευέξαπτος, πλακωνόμουν στις μπουνιές. Έχω πλακωθεί στις μπουνιές με τον Τριβιζά, αλλά περνώντας ο χρόνος, ηρεμούν τα πάθη, ησυχάζουν. Τώρα είμαι 65 χρονών, δεν μπορώ να φέρομαι σαν 18άρης που πλακώνεται. Ειλικρινά, είχα γνώμονα την έντιμη, ειλικρινή και ακριβοδίκαια στάση. Αν έχω λάθος θα έρθω να σου πω «Συγγνώμη». Το θεωρώ λεβεντιά και μαγκιά, δε μένω σε κακίες. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν συμπαθώ, όχι πολλούς, οι οποίοι κρατούσαν απόσταση από μένα κι εγώ από αυτούς. Στη διάρκεια της καριέρας μου, με μερικές και μερικούς, έχω σκοτωθεί, όχι διαπληκτιστεί», αποκαλύπτει ο ίδιος ο Γιάννης Μποζτατζόγλου στο Λοιπόν.

Όσο για τις σχέσεις του με τις γυναίκες; «Και με γυναίκες, ναι, που ήταν κομπλεξικές. Μπορεί να βλέπουν ότι έχεις απήχηση και τσαντίζονται. Εχω αποβάλει κάθε ζήλια. «Ζηλεύω» και θέλω να τον φτάσω, δεν του βάζω τρικλοποδιά, δεν βγάζω κακοήθειες και κακίες, ποτέ δεν το έκανα, κι έχω χάσει στη ζωή μου από αυτό το πράγμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved