Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Η μαμά φύση με προίκισε ν’ αντεπεξέρχομαι στα καθήκοντά μου»
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Η μαμά φύση με προίκισε ν’ αντεπεξέρχομαι στα καθήκοντά μου»

Είναι ένας γνωστός ηθοποιός με αδυναμία στο γυναικείο φύλλο.

Έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό του και έχει αποκτήσει ένα παιδί.
«Είχα μια αξέχαστη περιπέτεια στο Ντίσελντορφ. Είχαμε πάει με θίασο και ο δρόμος για το θέατρο ήταν 500 μέτρα από εκεί όπου μέναμε. Επειδή ήμουν θιασάρχης και διευθυντής παραγωγής, πήγαινα πρώτος και περνούσα από έναν φούρνο. Για μένα η Γερμανία είναι η χώρα με τα ωραιότερα ψωμιά στον κόσμο.

Σταματούσα στη βιτρίνα και θαύμαζα λοιπόν τα αρτοποιήματα που είχαν διάφορα σχήματα και σχέδια. Την επόμενη μέρα που στάθηκα βγαίνει μια υπάλληλος και με καλεί μέσα. Μου είχαν ετοιμάσει ένα μεγάλο καλάθι με ψωμιά. Νόμιζαν ότι ήμουν πεινασμένος και γι' αυτό καθόμουν στη βιτρίνα. Τους μοίρασα κι εγώ προσκλήσεις και ήρθαν το βράδυ στο θέατρο. Ελληνικά δεν ήξεραν, αλλά έβλεπαν τους Έλληνες που γελούσαν, τους είχα δώσει και μια περίληψη του έργου στα γερμανικά, οπότε κάτι ψιλοκαταλάβαιναν. Την επόμενη μέρα με κάλεσαν μέσα και μου είχαν έτοιμη μια τούρτα για να με ευχαριστήσουν. Την πήγα στο ξενοδοχείο και τη φάγαμε με τους συναδέλφους» είπε σε συνέντευξή του ο Ερρίκος Μπριόλας και συνέχισε: «Από την αρχή ήμουν ειλικρινής. Αυτό που τους έλεγα σήμαινε πως η «σχέση» μας δεν θα προχωρούσε μακροπρόθεσμα, ήξεραν ότι ήταν ήδη ανάμνηση. Μία και μοναδική, η οποία μου είπε «υπάρχει Θεός και θα το πληρώσεις» και το πλήρωσα».
Τέλος, είπε για τα προσόντα του: «Αν και πιστεύω ότι η γυναίκα πρέπει να είναι μεγαλύτερη, με τις δύο τελευταίες σχέσεις μου είχα διαφορά 22 και 41 χρόνια. Η μαμά φύση με προίκισε να αντεπεξέρχομαι στα καθήκοντά μου. Και οι δύο καλλονές, αν και ποτέ δεν με ενδιέφερε η ομορφιά αλλά η προσωπικότητα. Με τη δεύτερη, λοιπόν, έχουμε πάει να βάλουμε βενζίνη στο αυτοκίνητο και η υπάλληλος ήταν μια γυναίκα. Κοριτσάκι μου, τι όμορφη που είσαι, έχεις τα μάτια του μπαμπά σου» λέει στη σύντροφό μου. Εγώ το θεώρησα πολύ φυσικό, γιατί την περνούσα και τόσα χρόνια. Εκείνη όμως δεν το πήρε έτσι. Εκεί που οδηγούσα προς Νέα Ιωνία τη ρώτησα: «Τι έχεις, κορίτσι μου; Τι έχεις, κουκλί μου;» «Γιατί δεν είπες ότι δεν είμαι κόρη σου αλλά η γυναίκα σου;» μου απάντησε. Τσαντίστηκα, δίπλωσα το τιμόνι, καβάλησα το διάζωμα και γύρισα πίσω.

Φτάσαμε στο βενζινάδικο και είπα στην υπάλληλο: «Τη βλέπετε αυτή, δεν είναι κόρη μου, αλλά γυναίκα μου». Μπήκα, λοιπόν, ξανά στο αμάξι και της είπα: «Είσαι ευχαριστημένη τώρα;» Αυτό είναι ένα από τα επεισόδια. Μια άλλη φορά ήμασταν σε καφετέρια και την κοιτούσαν κάποιοι νεαροί. Έβλεπαν ότι με χάιδευε και κατάλαβαν ότι ήταν το αμόρε μου. «Α, ρε, Μπριόλα, τι κάνουν τα λεφτά» είπαν όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved