Οδυσσέας Σταμούλης: «Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα»
Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: «Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά από 13 χρόνια γάμου χώρισε.

Μια επιλογή που όπως λέει και ο ίδιος δεν ήταν και η καλύτερη της ζωής του.
«Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν μια φάση της ζωής μου που ήθελα να έχω οικογένεια. Όταν μετά από 13 χρόνια σχέσης μένεις μόνος σου, αλλάζει η κατάσταση της ζωής. Με τη φάση που είμαστε τώρα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είχα γυναίκα που ήθελα να έχω, ήθελα να έχω οικογένεια, το έκανα κι εγώ κι εκείνη συνειδητά, δεν έγινε έτσι. Ήταν επιλογή και ήλπιζα ότι θα πήγαινε πιο πέρα» είπε στο Λοιπόν.

- Πόσο χρονών είναι ο γιος σου;«Έκλεισε τα 4 και μπήκε στα 5. Τον έκανα μικρός, για να έχει παππού και πατέρα μαζί το παιδί,γιατί ο πατέρας μου δε ζει»

- Πως διαχειρίζεσαι τον ελεύθερο χρόνο σου τώρα;
«Τον ελεύθερο μου χρόνο επειδή είναι κι αυτές οι μέρες του Αυγούστου που δεν πήγα διακοπές για πολλούς λόγους, κι έτσι μένω πάρα πολύ στο σπίτι και κάνω κάτι που σιχαίνομαι, βλέπω Ολυμπιακούς αγώνες».

-Διακοπές γιατί δεν πήγες;
« Γιατί όλο αυτά τα χρόνια, πήγαινα σ' ένα συγκεκριμένο μέρος, με συγκεκριμένους ανθρώπους, τώρα με αυτούς χαθήκαμε και δεν είχα κέφι να ξεκινήσω ένα καινούργιο κύκλο διακοπών.»

-Βρίσκεστε περισσότερο τώρα με τους φίλους σου;
«Φίλους έχω λίγους, δεν τους βλέπω πολύ, μένω στο σπίτι. Κάνω παρέα με τον αδελφό μου, πάντα έκανα, είμαστε δύο αδέλφια αρκετά κοντά, κι αυτό βλέπω ότι είναι ιδιαίτερο. Βλέπω πως μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, να είναι τόσο κοντά δύο αδέλφια και μάλιστα στον ίδιο χώρο, δεν πρέπει να είναι συνηθισμένο. Είναι πολύ καλή η σχέση μας. Οπότε, κάνω παρέα με τον αδελφό μου και με 1-2 άλλα άτομα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved