Σπαλιάρας: Όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι τον γάμο
Showbiz

Σπαλιάρας: Όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι τον γάμο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι 41 ετών. Το μοντέλο έχει αρχίσει να σκέφτεται τον γάμο.

-Πρόσφατα δήλωσες την ηλικία σου, 41 ετών. Έχεις σκεφτεί μέχρι πότε θα μπορείς να επιδεικνύεις του κοιλιακούς σου, και θα σε παρακολουθούμε γυμνό από τη μέση και πάνω, όπως συμβαίνει να γίνεται με την πλειοψηφία των φωτογραφιών σου;


«Πραγματικά δεν ξέρω μέχρι πότε. Μπαίνοντας σε αυτό το χώρο έβλεπα ότι τα περισσότερα μοντέλα, που ήταν σε μία καλή φυσική κατάσταση, στο πρόσωπο και στο σώμα, τελείωναν γύρω στα 30. Μετά από εκεί κάθε χρονιά ήταν μια έκπληξη για μένα και για τους γύρω μου. Πολλές φορές τα μικρότερα σε ηλικία μοντέλα μου έλεγαν, μετά τα 30 μου: «Τώρα είναι η τελευταία σου χρονιά, άντε να δουλέψει και κανένας άλλος», αλλά δεν ήταν η τελευταία μου χρονιά και δεν ξέρω ποτέ θα είναι. Ακολουθώ με πάθος τη γυμναστική και τη διατροφή, τα οποία εξελίσσονται, οπότε είναι πιο εύκολο όσο περνάνε τα χρόνια για μένα, γνωρίζονται περισσότερα πράγματα, να κρατιέμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Το αγαπάω, δεν το κάνω με το ζόρι. Το καλοκαίρι είμαι συνέχεια πάνω σε μία σανίδα στη θάλασσα. Δε φοβάμαι τα χρόνια που περνάνε. Στον άντρα μια ρυτίδα στο πρόσωπο δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ο χρόνος μου φέρεται καλά, δεν με αγχώνει αυτό»


-Τα σκαλιά της εκκλησίας θα τα ανέβεις;
« Όσο περνάει ο καιρός το σκέφτομαι. Δεν τρελαίνομαι με το θεσμό του γάμου κι όλο αυτό που γίνεται στην εκκλησία, θα έκανα κάτι πολύ απλό. Αν ερχόταν ένα παιδάκι, περισσότερο γι' αυτό. Το νυφικό και η εκκλησία είναι περισσότερο για τις γυναίκες και οι άντρες το κάνουμε για να έχουμε τη γυναίκα μας χαρούμενη.»


-Έχεις βρει το... δάσκαλο σου από γυναίκα;
«Ναι, αμέ, αρκετές φορές... πρέπει να είναι 2-3»

-Στη φάση που είσαι τώρα, ισχύει το ίδιο;
« Με την καλή έννοια, ναι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved