Χριστίνα Αλούπη: Θα παντρευτούμε μετά τη γέννηση του μωρού μας
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: Θα παντρευτούμε μετά τη γέννηση του μωρού μας

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για το φύλο του μωρού και τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Γνωρίζετε το φύλο του μωρού; Έχετε πάρει πολλά κιλά;

Περιμένουμε αγοράκι! Κιλά δεν έχω πάρει πολλά, τώρα μπαίνω στον 7o μήνα και έχω πάρει 8 κιλά περίπου. Προσέχω τη διατροφή μου αλλά δε στερούμαι τις λιχουδιές που μου αρέσουν. Τρώω αρκετά υγιεινά, η εγκυμοσύνη δεν είναι δικαιολογία για να τρώμε ότι βρούμε μπροστά μας, τώρα είναι που πρέπει να τρεφόμαστε πιο σωστά από κάθε άλλη φορά. Εγώ τρέφομαι ακριβώς όπως τρεφόμουν πριν μείνω έγκυος, απλά αύξησα την ποσότητα γαλακτοκομικών στη διατροφή μου και τρώω πιο συχνά κάποια σνακ. Βέβαια από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έκανα παρά πολύ κατακράτηση υγρών και υπάρχουν μέρες που φαίνομαι σαν να έχω πάρει πολύ περισσότερα από 8 κιλά!

Όταν μάθατε ότι είστε έγκυος ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα που νιώσατε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας, Κωνσταντίνος;

Έκπληξη, ανακούφιση γιατί ήταν κάτι που θέλαμε πολύ. Ενθουσιασμό, απέραντη χαρά αλλά και αγωνία να πάνε όλα καλά. Βιώνουμε μια πραγματικά μαγική περίοδο στη ζωή μας!

O γάμος είναι κάτι που σας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση;

Πάντα μας ενδιέφερε ο γάμος με τον σύντροφο μου, αλλά προτεραιότητα για μας έχει το παιδί. Ας γεννηθεί με το καλό και μετά θα δρομολογήσουμε και το γάμο.

Ποια η μεγαλύτερη σας αδυναμία;

Τα γλυκά! Θα μπορούσα να τρέφομαι μόνο με γλυκά αλλά ευτυχώς έχω μέτρο και μπορώ να συγκρατούμαι. Αν μιλήσουμε τώρα για πιο σοβαρές αδυναμίες, θα έλεγα ότι αδυναμία μου το άγχος, αγχώνομαι παρά πολύ εύκολα και σε υπερβολικό βαθμό. Είναι κάτι με το οποίο παλεύω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αν και έχω κάνει προόδους τελευταία. Η αλήθεια είναι ότι η εγκυμοσύνη με ηρέμησε πολύ, σαν να μπήκαν τα πράγματα στη σωστή τους θέση και να κατάλαβα ποιες είναι πραγματικά οι προτεραιότητες μου.

Πηγή: orathessaloniki

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved