Έβελυν Καζαντζόγλου: Η ζωή στην Κύπρο και τα επαγγελματικά της σχέδια
Showbiz

Έβελυν Καζαντζόγλου: Η ζωή στην Κύπρο και τα επαγγελματικά της σχέδια

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για τη ζωή της στην Κύπρο και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πάμε πίσω στην αρχή; Πόσα χρόνια είσαι Κύπρο;

Τον Οκτώβρη κλείνω πέντε.

Νόμιζα περισσότερα.

Αλήθεια; Εγώ το θυμάμαι σαν χθες, θυμάμαι μέχρι και τι φορούσα.

Όταν σου έγινε πρόταση για να έρθεις, πίστευες πως θα κρατήσει τόσο;

Όχι, πίστευα ότι θα φύγω επί τόπου. Μάλιστα οι φίλοι μου είχαν βάλει στοίχημα για το πόσες μέρες θα κάτσω. Όταν προσγειώθηκα εδώ, αντιλήφθηκα πως δεν θα είναι εύκολο το ταξίδι μου. Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω φίλους, αλλά δεν είχα έρθει για να κάνω φίλους. Είμαι όμως άνθρωπος που προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Στους έξι μήνες είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως καταφέρω να βγάλω τα τρία χρόνια, όπως είχα υπογράψει. Στον χρόνο είπα «κοίτα να δεις που πέρασε ένας χρόνος». Στα τέσσερα χρόνια, το μόνο πράγμα που μπορεί να μου αλλάξει το σκεπτικό μου γύρω απ’ την Κύπρο είναι ένα παιδί, που θα έχει, ίσως, διαφορετικές ανάγκες από μένα. Εμένα όμως με βλέπω εδώ. Είμαι ήσυχη, δεν μου λείπει η ένταση, δεν μου λείπει η υπερβολή. Μου έλειπαν πράγματα πιο ποιοτικά και η Κύπρος μού τα προσφέρει αυτά.

Νιώθεις ότι σε άλλαξε η Κύπρος;

Ναι, και το λένε και οι δικοί μου άνθρωποι. Πρώτα απ’ όλα έχω ηρεμήσει. Έχω περάσει σε μια πολύ πιο ήσυχη μορφή ζωής που, τελικά, την αποζητούσα κιόλας. Έχει αλλάξει η νοοτροπία μου γύρω από τη δουλειά. Δε ζω για να δουλεύω, δουλεύω για να ζω. Και μετά ό,τι κάνω μένει στον χώρο εργασίας.

Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην πορεία σου;

Τώρα πια θεωρώ ότι έχω πολλές. Αν με ρωτούσες πριν πέντε χρόνια, θα σου έλεγα σίγουρα η συνεργασία μου με τον Jean Paul Gaultier. Πέρσι, έκανα ένα όνειρο πραγματικότητα, γιατί πραγματικά το να παρουσιάσει ένας άνθρωπος τα Mad Awards και να μην λέγεται Θέμης Γεωργαντάς, το θεωρούσα απίστευτο. Το να συμπαρουσιάσω με τον Θέμη και να νιώσω το vibe αυτού του event ήταν πραγματικά όνειρο ζωής. Δεν θέλω να μηδενίσω άλλα πράγματα που έχω κάνει, απλά αυτές οι δύο είναι οι δουλειές που θα έχω να λέω στα εγγόνια μου.

Μπορείς να πεις «έκανα όσα ήθελα επαγγελματικά»;

Ναι. Τον Απρίλιο έκλεισα δεκάξι χρόνια στον χώρο των media. Μπορώ να σου πω με ασφάλεια ότι ως μοντέλο έδωσα όσα μπορούσα να δώσω και εργάστηκα όσο πιο σκληρά μπορούσα, πήγα όπου ήθελα, πέρασα όσες πόρτες ήθελα και το έκανα χωρίς να χρειαστεί να προβάλω την προσωπική μου ζωή. Που στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που σε κάνει να κοιμάσαι καλά μετά από τόσα χρόνια. Τηλεοπτικά, δεν νιώθω ότι μου λείπει κάτι. Πέρσι με τα Mad Awards ξεπέρασα τα όνειρά μου γιατί δεν πίστευα ποτέ πως θα τα παρουσιάσω. Τώρα μου απομένει να κάνω κάποια πράγματα σε άλλο επαγγελματικό τομέα.

Δηλαδή;

Κοίτα, έχω τελειώσει St. Martin’s όπου έκανα και σχέδιο μόδας. Θα ήθελα πάρα πολύ τα ρούχα που κάθομαι και σχεδιάζω να τα δω να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Κι ας μην ξέρει ο άλλος πως τα έκανα εγώ. Δεν έχω κάψα να φανεί το όνομά μου. Έχω κάψα να δημιουργήσω και να βγάλω όλη αυτή την ενέργεια που έχω μέσα μου.

Κάνεις κάτι για να προχωρήσει αυτό;

Το να σχεδιάζω ρούχα για μένα είναι εύκολο. Αν αποφασίσω να σχεδιάσω για άλλους, θα προσπαθήσω να γίνει σωστά. Δεν θα κάνω τη δουλειά που κάνω τώρα, αλλά θα ανοίξω το δικό μου showroom ξεκινώντας από το μηδέν, για να το στήσω όπως πρέπει. Δεν θα ασχοληθώ με το design απλά και μόνο για να περνά ο καιρός μου.

Ασχολείσαι ενεργά με τα social media. Σου βγήκε ποτέ σε κακό;

Υπάρχουν πάρα πολλοί που μπορούν να σε προσεγγίσουν μέσα από τα social media και στις μέρες μας έτσι γίνεται και το φλερτ - ας το αποδεχτούμε πια, παρόλο που δεν μου αρέσει προσωπικά. Όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί αυτό το μέσο σε βαθμό που νομίζει πλέον πως είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου και της ζωής σου, τότε περνάει στο άλλο άκρο. Είχα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπήκε στην καθημερινότητά μου, στη ζωή μου, έφτασε έξω από το σπίτι μου, στη δουλειά μου, στο γυμναστήριό μου. Ήταν ίσως η πρώτη φορά που τρόμαξα και άρχισα να αλλάζω διάφορα πράγματα. Δεν μου άρεσε αυτό, είμαι Παρθένος στο ζώδιο, δε μου αρέσει η αλλαγή. Θέλω να πιστεύω πως αυτό το πράγμα έχει τελειώσει. Η αστυνομία το χειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε.

Προωθείς διάφορα προϊόντα από τα social media. Είναι αυτό το μέλλον;

Να σου πω, για την ώρα θεωρώ πως είναι ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσει κάποιος ένα προϊόν. Δε θα με δεις να φοράω κάτι που δεν μ’ αρέσει, μόνο ό,τι μου αρέσει προσωπικά. Δεν είναι όμως κάτι βιώσιμο και δεν πιστεύω πως έχει μακροχρόνιο μέλλον. Βοηθά, ας πούμε, έναν άνθρωπο που δεν έχει τα λεφτά που απαιτούνται για να διαφημιστεί με καμπάνιες κτλ.

Έχεις καταφέρει να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Yay!

Πόσο εύκολο είναι;

Πανεύκολο. Η προσωπική μου ζωή πρέπει να μένει προσωπική, δεν υπάρχει λόγος να την προβάλλω, δε θα με γεμίσει ως άνθρωπο. Ο άνθρωπος που θα προβάλω θα είναι ο «the one».

Πηγή: mustonline

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved