Γιάννης Σπαλιάρας: Η πρόταση για εκπομπή, τα trolls και η προσωπική του ζωή
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Η πρόταση για εκπομπή, τα trolls και η προσωπική του ζωή

Οι ατάκες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τα ανέκδοτα, η σάτιρα που μπήκε σε κάποιες παραστάσεις και αφορούσε στη συγκεκριμένη δήλωση, ήταν γεγονότα που ενόχλησαν τον Γιάννη Σπαλιάρα;

«Είμαι άνθρωπος με πολύ χιούμορ, πειραχτήρι, οπότε όλα τα έξυπνα αυτά troll όπως και τα τραγούδια, τα διασκέδασα πάρα πολύ. Δε με ενόχλησαν καθόλου, αυτοσαρκάζομαι και κάποια troll που μου άρεσαν τα έλεγα κι εγώ, έκανα like σε πάρα πολλούς που μου άρεσαν αυτά που έγραφαν» τόνισε στο Λοιπόν.

-Οι γονείς σου το αντιμετώπισαν με το ίδιο χιούμορ;

«Οι γονείς μου είναι πιο συντηρητικοί, δεν τους άρεσε ιδιαίτερα, αλλά γενικά έχουν ουδέτερη στάση σε τέτοια θέματα.»

-Έκανες τη δήλωση σε μια περίοδο που στη ζωή σου είχες σχέση, την οποία και διατηρεί;.

«Με τη Ζωή είμαι ενάμισι χρόνο μαζί, είναι μια από τις μεγαλύτερες μου σχέσεις.»

-Η πρόταση για δική σου εκπομπή που προανέφερες τι θα αφορά;

«Έχει να κάνει με διατροφή και γυμναστική. Έχω κάνει μια κουβέντα να συμμετέχω σε σήριαλ. Είναι καλό να ακούγεται το όνομα σου και να συζητιέται. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τώρα δεν παίρνουμε πολλά λεφτά, είτε είναι σήριαλ, είτε συμμετοχή σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, είναι στα όρια της αξιοπρέπειας όλες οι αμοιβές σε όλους τους τομείς και τα επαγγέλματα. Τουλάχιστον να περνάμε καλά στη δουλειά μας. Όταν είσαι σε ένα κόνσεπτ, στο οποίο δεν περνάς και παρά πολύ καλά, αλλά αμείβεσαι πολύ καλά...εντάξει...δουλειά είναι, δεν γίνεται να περνάς πάντα καλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved