Κωνσταντίνα Κομματά: «Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο»
Showbiz

Κωνσταντίνα Κομματά: «Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο»

Από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, από το Μακεδονία TV στους  «Συμμαθητές». Η Κωνσταντίνα Κομματά είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ρισκάρουν;    

«Δεν το είδα σαν ρίσκο, άλλα σαν μια πρόκληση και αυτό διότι θα άλλαζε εξολοκλήρου η καθημερινότητα μου μιας και στη Θεσσαλονίκη ζούσα με την οικογένεια μου. Όσο για το αν μου αρέσει να ρισκάρω, θα έλεγα καλύτερα ότι μου αρέσουν οι προκλήσεις μέσα από τις οποίες υπάρχει εξέλιξη» τόνισε στην Αγορά.

-Πως ακριβώς σου έγινε η πρόταση να πάρεις μέρος στους «Συμμαθητές»; Έχεις ξεκινήσει ταυτόχρονα μαθήματα υποκριτικής;

«Με τον ένα εκ των δυο σκηνοθετών της σειράς, Βασίλη Θωμόπουλο, έχουμε έναν πολύ καλό κοινό φίλο, τον Χρήστο Ανθόπουλο, ο οποίος του μίλησε για εμένα και έτσι έγινε η πρώτη συνάντηση όπου στη συνέχεια εξελίχθηκε σε συνεργασία για την οποία θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Μαθήματα υποκριτικής παρακολούθησα μόλις αποφοίτησα από το σχολείο στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Όταν μετακόμισα στην Αθήνα για τις ανάγκες τις σειράς δεν ασχολήθηκα με κάτι άλλο παράλληλα, γιατί ήθελα να αφοσιωθώ απόλυτα σε αυτό, το οποίο από μόνο του ήταν μια σχολή δίπλα σε εξαιρετικούς καλλιτέχνες.»

-Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε η είδηση ότι έχεις δεχθεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για να ενταχθείς στην ομάδα της. Ισχύει; Θα ήθελες να το κάνεις;

«Ας μην προτρέχουμε. Αν είναι να ανακοινωθεί κάτι θα ανακοινωθεί από τους ιθύνοντες. Και προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved