Γιώργος Γερολυμάτος: «Ότι κι αν κάνουμε τα μισά λεφτά τα παίρνει η Εφορία»
Showbiz

Γιώργος Γερολυμάτος: «Ότι κι αν κάνουμε τα μισά λεφτά τα παίρνει η Εφορία»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι, αλλά και με τα κοινά.

Και, μέσα σε όλα αυτά, ασχολείστε και με τα κοινά.
«Είμαι δημοτικός σύμβουλος στην Καλλιθέα χρόνια τώρα. Ήμουν πρόεδρος στην Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας και τώρα είμαι αντιπρόεδρος του «Ερατώ», φορέα διανομής δικαιωμάτων Ελλήνων τραγουδιστών. Έχω να ασχοληθώ με πολλά πράγματα. Όμως, το τραγούδι είναι η αγάπη της ζωής μου. Βγάζω τα συναισθήματά μου».

Και έχετε τραγουδήσει πολλές φορές δωρεάν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
«Και ακόμα το κάνω με την καρδιά μου, όταν μπορώ να βοηθήσω κάποιον. Ερχόμαστε για έναν σκοπό στη ζωή, τον οποίο πρέπει να ανακαλύψουμε. Πρέπει να κάνουμε κάτι και για τον συνάνθρωπό μας»

Η κρίση σάς έχει αγγίξει προσωπικά;
«Απίστευτα! Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Ο,τι κι αν κάνουμε, τα μισά λεφτά τα παίρνει η Εφορία. Εγώ δεν ανήκω ιδεολογικά στον ΣΥΡΙΖΑ, του δίνω όμως το δικαίωμα να ολοκληρώσει τη θητεία του και να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει».

Πώς ήταν παλιά τα νυχτοκάματα;
«Υπήρχε μεγάλη φοροδιαφυγή. Τώρα δεν υπάρχει. Και 3.000.000 τη βραδιά μπορούσε να φτάσει ένα νυχτοκάματο, όταν ένας μισθός ήταν 180.000 με 200.000 τον μήνα. Όμως, υπάρχει μια κατάρα στα χρήματα αυτά: είναι ανεμομαζώματα – διαβολοσκορπίσματα»

Υπάρχουν άλλα επαγγελματικά σχέδια;
«Ετοιμάζουμε μια τουρνέ στην Αμερική και στον Καναδά για τον Οκτώβριο. Θα δώσουμε τέσσερις παραστάσεις. Τα υπόλοιπα δεν είναι ανακοινώσιμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved