Εύη Αδάμ: «Έχω ρίξει από το αεροπλάνο και τα παιδιά μου»
Showbiz

Εύη Αδάμ: «Έχω ρίξει από το αεροπλάνο και τα παιδιά μου»

Η Εύη Αδάμ αγαπάει τα extreme sports και προσπαθεί να μυήσει και τις κόρες της σε αυτά.

Οι κόρες σου τι λένε για αυτό το εξτρίμ σπορ που έχεις επιλέξει;
«Μα και το να περπατάς στην Αθήνα πλέον, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, μπορεί να θεωρηθεί εξτρίμ σπορ με όλους τους τρελούς που κυκλοφορούν. 'Οπως μπορεί να πέσει άνετα ένα αυτοκίνητο πάνω σου. Είναι το ότι φαίνεται εξτρίμ, ενώ άλλα, που δεν φαίνονται, είναι πιο πολύ. Σίγουρα στο πιοτό ΟΓ053 που έκανα επάνω στο βουνό μικρή υπήρχε μεγάλη πιθανότητα τραυματισμού. Στο sky diving δεν έχει γίνει ποτέ ατύχημα, είναι τόσο ελεγχόμενα όλα. Παροτρύνω όλο τον κόσμο να το κάνει και είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα το ήθελαν. Μακάρι να ανοίξει και στη χώρα μας σιγά-σιγά αυτό το άθλημα, το οποίο στην Πολωνία είναι εθνικό άθλημα, πηδάνε όλοι, μέχρι και 60χρονοι -το έχουν για χόμπι του Σαββατοκύριακου. Στην Ελλάδα είναι λιγότερο διαδεδομένο, ίσως γιατί δεν υπάρχει η σωστή προβολή»

- Οι κόρες σου έχουν ασχοληθεί;
«Ναι, έχουν κάνει. Η μία έχει κάνει 3 tandem και η άλλη έχει κάνει ένα. Τα παιδιά μου έχουν πέσει από το αεροπλάνο με του5 εκπαιδευτέ5, τα έχω... ρίξει. Το άθλημα είναι ασφαλές και αυτή είναι η απόδειξη. Πηδάω εγώ, που έχω και την ευθύνη, κι έχω ρίξει από το αεροπλάνο και τα παιδιά μου. Λειτουργεί πολύ στην οικογένεια μου το άθλημα αυτό»

-Για τις κόρες σου δεν φοβήθηκες;
«Ο φόβος προκαλείται από το ίδιο το κενό, όχι από το τι μπορεί να συμβεί. Γιατί το τι μπορεί να συμβεί έχει ήδη ελεγχθεί από μένα, που είμαι απόλυτα υπεύθυνη και σοβαρή μάνα. Είναι 100% ασφαλές, μπορεί να είναι τρομακτικό να πηδήξεις στο κενό, αλλά όχι σε σχέση με το ότι μπορεί να ρισκάρω τη ζωή μου. Τρομάζει, αλλά η ζωή σου είναι σε ασφάλεια, αλλιώς δεν θα έριχνα τα παιδιά μου. Έχω κάνει χιλιάδες πράγματα μαζί με τις κόρες μου».

-Τι άλλο έχετε κάνει;
«Ιππασία, σκι... Πάρα πολλά πράγματα έχω κάνει μαζί τους. Σκι στο βουνό, στο νερό... και πού δεν τα έχω πάει τα παιδιά μου. Τώρα κάνουν αυτό που κάνει η μαμά τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved