Όταν ο Ντέμης Ρούσσος συνάντησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Showbiz

Όταν ο Ντέμης Ρούσσος συνάντησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Ντέμης Ρούσσος επέστρεψε πανηγυρικά στη σκηνή και ξεκίνησε την Παρασκευή τη νέα παγκόσμια περιοδεία του με πρώτο σταθμό το Ηρώδειο και το Φεστιβάλ Αθηνών. Δίπλα του είχε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μετά από μια αξιοζήλευτη καριέρα με πολλά και διαφορετικά είδη τραγουδιών σε περισσότερες από πέντε γλώσσες, επέστρεψε δυναμικά στα μουσικά δρώμενα. Στη συναυλία του με τίτλο «Being Demis» παρουσιάζει τραγούδια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του με επιρροές από τη ροκ, την μπλουζ και τη σόουλ. Και φυσικά, κάνει μια πλούσια αναδρομή στο μουσικό ρεπερτόριο τόσο της σόλο καριέρας του όσο και της περιόδου με τους Aphrodite's Child.

Εκπληξη της βραδιάς, η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που τραγούδησαν μαζί στη σκηνή! Μετά τη μοναδική συναυλία του Ντέμη Ρούσσου στο Ηρώδειο ακολούθησε το επίσημο after concert party στο Air Βar-Restaurant του ανακαινισμένου club «Mamacas» στο Γκάζι, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν η παρουσίαση του νέου CD «Roussos VS Roussos» του γιου του Ντέμη Ρούσσου, Κύριλλου, ο οποίος ανέβηκε στα dexx για ένα DJ set με remixes όλων των γνωστών επιτυχιών του πατέρα του. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι αγαπημένοι φίλοι του Ντέμη Ρούσσου από το Παρίσι, φίλοι του Κύριλλου Ρούσσου που τον απόλαυσαν επί το έργον, αλλά και πολλοί εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved