«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος
Showbiz

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος

«Έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος το βράδυ της Κυριακής μετά από «μάχη» με τον καρκίνο.

Ο ίδιος μέσα από συνεντεύξεις του είχε αποκαλύπτει πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει πεθάνει! Σκοπός του ήταν να κάνει ευθανασία στη Ζυρίχη, τελικά όμως κατέφυγε στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», όπως έτσι ονομάζεται, στο σπίτι του στο Γέρακα.


Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:00 το απόγευμα στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας και θα ψαλεί νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή έγραψε και διάβασε το ιδιόχειρο σημείωμα του.
«Η τελευταία μου νοσηλεία στο νοσοκομείο πιστοποίησε τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας μου. Είναι, πλέον, θέμα λίγων εβδομάδων.
Αναστοχαζόμενος την εμπειρία των πρόσφατων μηνών και μπροστά στο φάσμα της περαιτέρω σωματικής και πνευματικής φθοράς μου, αποφάσισα απόψε να δώσω μόνος μου, ενώπιος ενωπίω με τον εαυτό μου, το τέλος που μου ταιριάζει. Να φύγω εν ειρήνη και εν συνειδήσει.
Έζησα με αξιοπρέπεια. Με αξιοπρέπεια επέλεξα να πεθάνω.
Αποχαιρετώ με αγάπη όλους εκείνους που δεν πρόλαβαν να με αποχαιρετίσουν, και ζητώ κατανόηση από τους δικούς μου ανθρώπους, στους οποίους δεν έδωσα την ευκαιρία να μου κλείσουν τα μάτια.
Έζησα δημιουργικά και, εν πολλοίς, ασυμβίβαστα. Φεύγω πλήρης.
Αλέξανδρος Βέλιος
Κυριακή βράδυ, 4 – 9 – 16»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved