Δύσκολες ώρες για την Ευαγγελία Σαμιωτάκη! Θα ακρωτηριάσει το πόδι της
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Ευαγγελία Σαμιωτάκη! Θα ακρωτηριάσει το πόδι της

Σοκ προκαλεί η είδηση για την κατάσταση της υγείας της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη.

Όπως η ίδια αποκάλυψε θα ακρωτηριάσει το αριστερό της πόδι καθώς μετά από χρόνιο πρόβλημα και χωρίς αποτέλεσμα από τις αντιβιώσεις, η κατάσταση της έχει επιδεινωθεί.

«Τους τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία γιατί το αριστερό μου πόδι έχει προσβληθεί από ένα ισχυρό μικρόβιο και γι' αυτόν το λόγο έχω πάρει του κόσμο την αντιβίωση χωρίς αποτέλεσμα» αποκάλυψε η Ευαγγελία Σαμιωτάκη σε καθηερινή εφημερίδα και συμπλήρωσε: «Μετρώντας τα υπέρ και τα κατά πήρα αυτήν τη δραστική απόφαση για να μπορέσω να ηρεμήσω και να ζήσω όσα χρόνια μου απομένουν».

Μάλιστα, το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε νοσοκομείο της Αθήνας από διακεκριμένο Έλληνα χειρουργό, ο οποίος δουλεύει στη Γερμανία, βρίσκεται όμως ήδη στη χώρα μας. «Οφείλω να πω ότι όλοι, οι γιατροί στα νοσοκομεία που πήγα έκαναν ό ,τι καλύτερο και δεν μου συνέστησαν τον ακρωτηριασμό θέλοντας να γλιτώσουν το πόδι μου, αλλά δεν μπόρεσαν καινά αντιμετωπίσουν τη μόλυνση του. Δεν θέλω ο κόσμος να το δει αυτό σαν κάτι το δραματικό στη ζωή μου, άλλωστε είναι δική μου απόφαση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved