Η επέμβαση, η εξαφάνιση και η απάντηση στις κριτικές
Showbiz

Η επέμβαση, η εξαφάνιση και η απάντηση στις κριτικές

Ελληνίδα τραγουδίστρια πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, εξαφανίστηκε για λίγο καιρό από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά τώρα επιστρέφει και απαντά στις κριτικές που δέχτηκε. 

«Είχα παρατηρήσει έναν όζο του θυρεοειδούς στον λαιμό μου, έκανα διάφορες εξετάσεις και την περασμένη εβδομάδα μπήκα για την επέμβαση σε κλινική στη Θεσσαλονίκη. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλά και να επανέλθει η φωνή μου, γιατί πέρα από την εγχείρηση είχα άγχος και για τις φωνητικές μου χορδές» τόνισε στην Freddo η Βιβή Μαστραλέξη.

«Στα προσωπικά ζω πάρα πολύ ήρεμα, έχω μια σχέση. Μακάρι να οδηγήσει στον γάμο και στην οικογένεια και να είναι κάτι ευχάριστο».

Στο παρελθόν η Βιβή είχε δηλώσει ότι φοβάται τα πουλιά. «Φοβάμαι τα περιστέρια και γενικά όλα τα πτηνά. Το πέταγμα με τρελαίνει. Δεν μπορώ το φτερούγισμα, έχω φύγει από ξενοδοχείο επειδή ακουγόταν αυτό. Θα λιποθυμήσω, δεν θέλω τέτοια πράγματα στη ζωή μου. Εχω πρόβλημα με τα πτηνά, τα πούπουλα τους, τα φτερά τους, το πέταγμα τους», είχε πει και πολλοί τότε είχαν σχολιάσει αρνητικά τις δηλώσεις της.

«Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δεν με απασχολεί τι λένε. Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, που το ανέφερα τελείως τυχαία πριν από χρόνια και εξαφανίστηκα γι' αυτόν τον λόγο. Τώρα πέρασε ο καιρός και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει. Ο φόβος υπάρχει ακόμα για τα πουλιά. Θα προσπαθήσω να βρω την άκρη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved