Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα λεφτά»
Showbiz

Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα λεφτά»

Η αγάπη της Τάνιας Τσανακλίδου για το θέατρο κρατάει χρόνια. 

«Δέκα χρόνων ήμουν όταν έκανα για πρώτη φορά θέατρο. Σπούδασα στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος κι έπειτα ήρθε ο «Μορμόλης», που έκανε η Ξένια Καλογεροπούλου στο παιδικό της. Ήταν μια μοναδική εμπειρία αυτή!» τόνισε στην Real.

- Στον «Μορμόλη» μας πήγαινε η μαμά μου με την αδελφή μου, είχαμε τον δίσκο με τα τραγούδια και τα ξέραμε όλα απέξω...

«Μου το λένε τόσοι πολλοί. Αγαπήθηκε πολύ ο «Μορμόλης», όπως και όλες οι παραστάσεις της Ξένιας - γίνονταν με τόση αγάπη για τα παιδιά, αλλά και τα πιο.., μεγάλα παιδιά, κι είχαν φανατικό κοινό.»


- Σε κέρδισε τελικά το θέατρο; Δεν σχεδιάζεις κάποιες εμφανίσεις, έχω μάθει...

«Είμαι χορτασμένη... Με κεντρίζει πιο πολύ να κάνω θέατρο πια. Σε αυτό έχω ρίξει το βάρος μου. Αυτό με γοητεύει. Δεν μπορώ να υπάρχω κάπου αν δεν γουστάρω αυτό που κάνω. Και στο τραγούδι, εδώ και χρόνια, έκανα μόνο πράγματα που γούσταρα πολύ.»

-Δεν έκανες «εκπτώσεις». Κι αν τις έκανες, θα είχες βγάλει πάρα πολλά χρήματα.

«Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα», μην το ξεχνάς! Οχι, δεν έκανα ποτέ μου «εκπτώσεις». Ναι, θα είχα βγάλει πολλά, αν τις είχα κάνει, αλλά δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα λεφτά, τα λούσα, τα μεγάλα σπίτια, οι πολυτέλειες... Ήθελα να «ακουμπάω» την ψυχή του κοινού και διάλεγα χώρους και παραστάσεις που μπορούσα να το κάνω -και το ίδιο συμβαίνει και με το θέατρο. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με αυτή τη δουλειά που έκανα στη Μικρή Επίδαυρο και τώρα θα ανέβει στο Ηρώδειο, θέλω εδώ να πω πως έχω τη χαρά να είναι στο πλάι μου οι εξαιρετικοί μουσικοί Τάκης Φαραζής Γιάννης Παπαζαχαριάκης Παναγιώτης Τσεβάς Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Τάσος Μισυρλής ενώ τονίζω πως περίπου στο μισό θέατρο θα υπάρχει πολύ χαμηλό εισιτήριο -15 ευρώ στο πάνω διάζωμα, αλλά και πολλά εισιτήρια των 20 ευρώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved