Γιώργος Χειμωνέτος: Ετοιμάζει την βάφτιση της κόρης του
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: Ετοιμάζει την βάφτιση της κόρης του

Γιώργος Χειμωνέτος και η Εύα Μουρτζάκη κλείνουν τέσσερα χρόνια μαζί και αυτό τον καιρό ετοιμάζουν την βάφτιση της κορούλας τους. 

«Κοντεύουμε να κλείσουμε τέσσερα χρόνια. Το παιδί ήρθε ως φυσική εξέλιξη της σχέσης μας. Θέλαμε και οι δυο να αποκτήσουμε παιδί και τώρα είμαστε πολύ καλά μαζί. Γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση όπου έπαιζα μουσική, βγαίναμε για λίγο καιρό και συνέβη στη συνέχεια ό,τι μπορεί να συμβεί σε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι! Ήξερα ότι θέλω να κάνω παιδιά. Έλεγα ότι αν έβρισκα την κατάλληλη -που τη βρήκα- θα έκανα οικογένεια! Στην αρχή μέναμε στο σπίτι μου και τώρα μένουμε σε άλλη γειτονιά, στο κέντρο» τόνισε στην Real.

Η μικρή, που έχει χαρίσει άπλετο φως στη ζωή του ζευγαριού, τον ερχόμενο Οκτώβριο θα βαφτιστεί σε εκκλησία της Αθήνας, χωρίς όμως ακόμα να έχει κλειστεί η ακριβής ημερομηνία για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ο Γιώργος και η Εύα έχουν καταλήξει να δώσουν στη μικρή τους πριγκίπισσα το όνομα Αρμονία, από τη μητέρα του Χειμωνέτου. Επίσης, το ζευγάρι έχει κλείσει την αίθουσα που θα δεξιωθεί τους καλεσμένους του, στο Αττικό Άλσος στο Γαλάτσι με θέα όλη την Αθήνα. «Θα γίνει μόνο βάπτιση, δεν θα γίνει και γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό γάμο. Δεν είναι και κάτι που μας απασχολεί ιδιαίτερα. Ο γόμος δεν είναι στις προτεραιότητες μας. Όπως πάει...», λέει ο Γ. Χειμωνέτος, ο οποίος δείχνει να έχει ρίξει όλο το βάρος στην κόρη του. Όπως αποκαλύπτει, ασχολείται πολύ με τη μικρή και κάνει αρκετές ώρες baby sitting: «Μας βοηθάνε και οι γονείς της Εύας, αλλά περνάω και εγώ πολλές ώρες με το μωρό. Διασκεδάζω πολύ αυτές τις στιγμές. Ήταν άλλωστε κάτι που πάντα ήθελα στη ζωή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved