Μπέσυ Μάλφα: «Παίζουν άλλες που δεν ξέρουν ούτε να τραγουδήσουν!»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Παίζουν άλλες που δεν ξέρουν ούτε να τραγουδήσουν!»

Έχοντας κάνει μεγάλη καριέρα και αρκετές επιτυχίες, κάτι ξέρει… παραπάνω. Ποιος είναι κατά τη γνώμη της Μπέσυς Μάλφα ο ορισμός του επιτυχημένου ηθοποιού;

«Το να μπορείς να παίζεις πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, να περνάς τα μηνύματα που θέλεις στους θεατές και βεβαίως να νιώθεις κάθαρση μέσα από την τέχνη καθημερινά. Αυτό είναι για εμένα ο επιτυχημένος ηθοποιός» τόνισε στο Καρφί.

- Ποιο έργο δεν έχετε παίξει και αποτελεί στόχο και όνειρο για εσάς;

«Κάποια μιούζικαλ θέλω να παίξω, αλλά τα έχουν παίξει άλλες ηθοποιοί. Αυτό πάλι, που έχω κάνει σπουδές για μιούζικαλ και παίζουν άλλες που δεν ξέρουν ούτε να τραγουδήσουν! Είναι ένα ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ. Βαριέμαι κιόλας, δεν έχω κάποιο στόχο πια. Άμα μου τύχει θα το κάνω. Προσπαθούσα πάντα σε όσα μιούζικαλ έχω παίξει να βρω τον τρόπο πώς ενώνεται η πρόζα με τη μουσική, πώς από την απόλυτη ενσάρκωση του ρόλου αρχίζει το τραγούδι χωρίς να ακούγεται ξένο. Το δούλεψα πάρα πολύ εκείνα τα χρόνια. Αν τους αρέσουν άνθρωποι που χορεύουν ή τραγουδάνε ή παίζουν μόνο καλά και όχι και τα τρία μαζί θεωρώ ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved