Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η κουζίνα δεν είναι το φόρτε μου»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η κουζίνα δεν είναι το φόρτε μου»

Πέρσι θεατρικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν μια πόρνη, ενώ φέτος γίνεται… μαγείρισσα. Τι το ξεχωριστό έχει η νέα της παράσταση;

«Πέρσι έκανα το «Επάγγελμα Πόρνη» και το «Marvin’s Room» και φέτος το έργο «Μαγείρισσα» στο «Αγγέλων Βήμα» σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Παπαδόπουλου. Πρόκειται για ένα υπέροχο κουβανέζικο έργο με μυρωδιές, μουσικές κι αρώματα Κούβας. Υποδύομαι τον ομώνυμο ρόλο σε φάσμα ηλικίας 25-65 ετών, είναι μια γυναίκα που κρατάει σε όλη την ζωή της μια συγκεκριμένη υπόσχεση. Το έργο μιλάει για την ηθική και την μπέσα δοσμένα με έναν πολύ γήινο και συναισθηματικό τρόπο» τόνισε στην Αγορά.

-Μιας και η ηρωίδα σου βρίσκεται όλη την ημέρα σε μια κουζίνα το ρητό «ο έρωτας περνά από το στομάχι» ισχύει τελικά;

«Εγώ ως Αλεξάνδρα με την μαγειρική δεν έχω μεγάλη σχέση (γέλια). Η κουζίνα δεν είναι το φόρτε μου και δεν μπορώ να πω ότι έχω κατακτήσει κάποιον με τις συνταγές μου. Ωστόσο, όταν είμαι έναν σύντροφο μου αρέσει να του μαγειρεύω με αγάπη, αλλά όχι σε καθημερινή βάση.»

-Με εσένα και την Κύπρο φέτος τι γίνεται; Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας είσαι εκεί.

«Πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο για τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς «Προδοσίες» σε παραγωγή Στράτου Μαρκίδη, η ποία θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ αλλά και το Σίγμα Κύπρου. Είναι ένα σενάριο που περιλαμβάνει μίση, πάθη, ίντριγκες και γενικότερα όλο το φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved