Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Πάριο
Showbiz

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Πάριο

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που μιλούσαν για επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Πάριο. Στην πράξη πόσο εύκολο είναι να γίνει κανείς φίλος με έναν μεγάλο του έρωτα;

«Δύο άνθρωποι μπορούν να κρατήσουν μια βαθιά σχέση μετά τον έρωτα, αν υπάρχει ανάμεσα τους μια πολύ ισχυρή αγάπη σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μας ενώνει μια πνευματικότητα άλλου τύπου, επικοινωνούμε σε άλλα επίπεδα» τόνισε στην Αγορά.

-Στα δικά μας τα μάτια ο Πάριος είναι ένα μεγαθήριο της μουσικής. Στα δικά σου;

Καλά κάνει και είναι μεγαθήριο, το αξίζει και το έχει κερδίσει.

-Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου τραγούδι του από όλα;

«Το «Αδιέξοδο» που του είχε γράψει ο Σταύρος Ξαρχάκος. Δεν είναι από τα τραγούδια του που είχαν τεράστια επιτυχία, αλλά νομίζω ότι η ερμηνεία του είναι συγκλονιστική. Ο τίτλος που θα έβαζα εγώ για τον καλλιτέχνη αυτόν είναι «ποιος να συγκριθεί μαζί σου». Για μένα κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Γιάννη Πάριο. Είναι μια κατηγορία από μόνος του.»

-Στα 47 σου χρόνια πάνω στον πλανήτη αυτό, τι μαθήματα σου έχει δώσει η ζωή;

«Η ζωή έχει προσπαθήσει να μου δώσει πολλά μαθήματα, εγώ δεν ξέρω αν τα έχω εμπεδώσει. Ελπίζω όταν κληθώ να εξεταστώ να αποδείξω στην ζωή ότι τα έχω καταλάβει. Το καθετί είναι μια εμπειρία και υπάρχει μέσα μας. Αν κάνω πάλι τα ίδια λάθη τότε…mea culpa, τι να κάνουμε;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved