Σάσα Σταμάτη: Σκληρή ανακοίνωση από τους ειδικούς φρουρούς : «Αδιαφορούμε για τους ‘’επώνυμους’’»
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: Σκληρή ανακοίνωση από τους ειδικούς φρουρούς : «Αδιαφορούμε για τους ‘’επώνυμους’’»

Η δημοσιογράφος έπειτα από διαπληκτισμό με αστυνομικό έξω από το αστυνομικό τμήμα του Πειραιά είχε ως αποτέλεσμα ο ειδικός φρουρός να της κάνει μήνυση και ν’ ακολουθήσει η αυτόφωρη διαδικασία.

Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι όλοι είναι πολίτες και δεν τους ξεχωρίζουν σε «επώνυμους» και μη και πως όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

« Με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης δημοσιογράφου για εξύβριση, από Ειδικό Φρουρό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, μετά και την έκταση που έλαβε στα Μ.Μ.Ε. το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την θέση του.

Ο Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι "επωνύμων δημοσιογράφων " και απλών κοινών θνητών . Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στηρίζει τον συνάδελφο που μπήκε στη "δύνη' παντοειδών πιέσεων και τελικά έπραξε το καθήκον του, όπως στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ενθαρρύνει όλους τους Συναδέλφους να πράττουν τα νόμιμα αδιαφορώντας σε παρεμβάσεις, αναγνωρίζοντας σε όλους τους πολίτες ονοματεπώνυμο, αδιαφορώντας στον "επώνυμο".»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved