Απίστευτη αποκάλυψη: Ο «βασιλιάς» είχε στήσει επιχείρηση κακοποίησης παιδιών
Showbiz

Απίστευτη αποκάλυψη: Ο «βασιλιάς» είχε στήσει επιχείρηση κακοποίησης παιδιών

Γνωστός χορογράφος κατέθεσε αγωγή εναντίον δύο εταιριών του Michael Jackson, όπου τις κατηγορεί ότι κρυφός ρόλος τους ήταν να παρασύρουν ανήλικα στη Neverland για το κρεβάτι του ποπ σταρ

Επικεφαλής της πιο εξελιγμένης επιχείρησης κακοποίησης παιδιών «που γνώρισε ποτέ ο κόσμος» ήταν ο Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με τον Γουέιντ Ρόμπσον. Ο γνωστός χορογράφος κατέθεσε αγωγή εναντίον δύο εταιριών του τραγουδιστή κατηγορώντας τες ότι κρυφός ρόλος τους ήταν να παρασύρουν παιδιά στη Neverland για να τα κακοποιήσει σεξουαλικά ο τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ο 33χρονος Ρόμπσον κατηγορεί τις MJJ Productions και MJJ Ventures ότι «παρέβησαν το καθήκον τους να λάβουν εύλογα μέτρα προστασίας για την προστασία ανήλικων παιδιών που είχαν υπό την ευθύνη τους». Κατηγορεί τις δύο εταιρίες ότι είχαν διπλό σκοπό: από τη μια προωθούσαν το ψυχαγωγικό υλικό που παρήγαγε ο Μάικλ Τζάκσον και από την άλλη «ο συγκεκαλυμμένος δεύτερος σκοπός αυτών των επιχειρηματιών ήταν να λειτουργήσουν σαν επιχείρηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών». Η επιχείρηση, σύμφωνα με τον Ρόμπσον, ήταν σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια ώστε να εντοπίζουν, να προσελκύουν, να δελεάζουν και να αποπλανούν τα υποψήφια θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο χορογράφος, που υπήρξε κριτής στο «So you think you can dance» και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ισχυρίζεται ότι «μαντάμ» ή «προαγωγός» ήταν η ελληνικής καταγωγής βοηθός του τραγουδιστή Νόρμα Στάικου. Ήταν εκείνη, σύμφωνα με την αγωγή, που κάλεσε την οικογένεια του Ρόμπσον στη Neverland, όταν ήταν επτά ετών. Είχε γνωρίσει τον Μάικλ Τζάκσον δύο χρόνια νωρίτερα, όταν κέρδισε μουσικό διαγωνισμό της MJJ Productions στην Αυστραλία. Οταν η οικογένεια φιλοξενήθηκε στο ράντσο του Τζάκσον, ο τραγουδιστής τον κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά. Η κακοποίηση συνεχίστηκε άλλα επτά χρόνια, ώσπου ο Ρόμπσον εμφάνισε τα πρώτα σημάδια της εφηβείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved