H δήλωση Ρέμου,που θα συζητηθεί:«Είμαστε περήφανοι,που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ»
Showbiz

H δήλωση Ρέμου,που θα συζητηθεί:«Είμαστε περήφανοι,που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ»

O Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet και αναφέρθηκε στον Κεμάλ Ατατούρκ, τα κοινά σημεία Ελλήνων και Τούρκων και οι ρίζες του από το Αϊβαλί.

Ο τραγουδιστής είπε για τον Κεμάλ: «Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες».

Όσο για τα κοινά σημεία Ελλήνων και Τούρκων, δήλωσε: «Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς»;

Και αναφέρθηκε στις ρίζες του: «Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved