Showbiz

«Από τη μέρα που ο Λαζαρίδης γνώρισε την Ηλιάδη καταστραφήκαμε! Mόνο η Μαλλιωτάκη τον στήριξε»

Gossip-tv Team

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», το άλλοτε «δεξί χέρι» του Μπάμπη Λαζαρίδη, ο Γιώργος Κόττος, ο οποίος κινδυνεύει να μπει φυλακή, αφού ο αποθανών του άφησε ένα υπέρογκο ποσό με χρέη κοντά στα 2.500.000 ευρώ, «τα χώνει» στην Αγγελική Ηλιάδη.

«Έβαλε την εταιρεία στο όνομά μου. Μου είπε ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπέγραφε πίσω από την πλάτη μου και δεν πλήρωνε απολύτως τίποτα...Το ποσό που χρωστάω είναι 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ!», είπε μεταξύ άλλων.
Όσο για την Αγγελική Ηλιάδη δεν διστάζει να πει on camera και στην Ανθή Βούλγαρη: «Από τη στιγμή που γνώρισε την Αγγελική Ηλιάδη δεν πλήρωνε τίποτα. Από τη στιγμή που τη γνώρισε καταστραφήκαμε. Όλα τα λεφτά τα χάλαγε στην Αγγελική Ηλιάδη. Φορέματα, αυτοκίνητα, παπούτσια, χρυσαφικά, τα πάντα... Γι’ αυτό δεν πλήρωνε τα χρέη του. Δεν άκουγε κανέναν. Η μόνη γυναίκα που στήριξε τον Μπάμπη ήταν η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η Πόπη τον είχε βάλει σε μια σειρά. Ότι είχε φτιάξει ο Μπάμπης το έχει κάνει χάρη της Πόπης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved