Showbiz

Αλέξια: Η μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, ο ρατσισμός και το νέο project

Gossip-tv Team

Η Αλέξια επιστρέφει στο Ηρώδειο έπειτα από είκοσι ολόκληρα χρόνια. 

Εν όψει της εμφάνισής της στην Αθήνα, η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη Τύπου στην πρεσβεία της Κύπρου και δεν έκρυψε την χαρά της για την μοναδική συναυλία και αποκάλυψε πως ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα, αφού ετοιμάζει όμορφα πράγματα και συνεργασίες.

Σε ερώτηση αν φοβάται μήπως σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνισή της στο Ηρώδειο καθώς μας είχε συστηθεί pop τραγουδίστρια, η Αλέξια είπε χαριτολογώντας : «Τότε απαγορεύεται σε αυτούς η είσοδος. Η μουσική έχει εξελιχθεί και δεν πρέπει κάποιος να χαρακτηρίζεται από τα τραγούδια που έχει πει αλλά από την πορεία του. Δεν πιστεύω στις απαγορεύσεις και πριν πει κάποιος κάτι θα πρέπει να ψάξει».

Η Αλέξια δεν έκρυψε πως κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει δεχτεί ρατσισμό για τις συνεργασίες της όπως εκείνη με τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ μίλησε με χαρά για το νέο της project, το οποίο είναι βασισμένο στην τελευταία της δουλειά «Re-be» η οποία είναι βασισμένη στους ήχους και τα οφέλη που έχουν στους ανθρώπους και ειδικά στα μικρά παιδιά. Μάλιστα, έχει έρθει σε επαφή με το αρμόδιο υπουργείο της Κύπρου έτσι ώστε αυτή η μουσική να ακούγεται στα σχολεία και στην συνέχεια θέλει να το φέρει και στην Ελλάδα και δεν έκρυψε την συγκίνησή της καθώς μιλούσε γι’ αυτή της την δουλειά.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved