Γεράσιμος Ανδρεάτος: «Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα»
Showbiz

Γεράσιμος Ανδρεάτος: «Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα»

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έχει κάνει τον απολογισμό του και έχει καταλάβει τυχόν λάθη που έχει κάνει. 

-'Εχεις μετανιώσει για κάτι;

«Για πολλά πράγματα, κυρίως για συμπεριφορές σε κάποιους ανθρώπους, αυτό με ενδιαφέρει, γιατί το να κάνεις λάθος κινήσεις, δεν τρέχει και τίποτα, το πληρώνεις και τελειώνει η ιστορία. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος και ειλικρινής με τις σχέσεις που έχω με τους ανθρώπους. Έχω ωριμάσει κι αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνω 100% τις ευθύνες μου σε όλα τα πράγματα που με αφορούν ως γονιός, σύζυγος, τραγουδιστής, φίλος, πολίτης»

Πότε ένιωσες να κουβαλάς τη μεγαλύτερη ευθύνη;

«Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι απέναντι στα παιδιά μου και πρωτίστως στον εαυτό μου. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, μπορεί να κοιτάξεις και τη σχέση σου με του5 άλλου5. Πρέπει να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου»

Έχεις κάποιο παράπονο;

«Το παράπονο που έχω είναι αυτό που έχουν όλοι οι άνθρωποι, για τΐ5 αδικίες που συμβαίνουν. Όλοι οι Έλληνες δεν είμαστε αδικημένοι; Όσοι έχουν δύναμη και εξουσία αδικούν τους άλλους, μακάρι να μη συνέβαινε, με πειράζει παρά πολύ. Γιατί να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, να μην έχουν προοπτική και μέλλον, κι αυτό να είναι ένα αποτέλεσμα μιας κατάστασης που δημιουργούν κάποιοι άλλοι, ορμώμενοι από την απληστία και την τρέλα τους, αυτό είναι αδικία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved