Απίστευτες καταγγελίες για Λαζαρίδη: «Πλαστογραφούσε την υπογραφή μου. Θα δώσω τέλος στη ζωή μου»
Showbiz

Απίστευτες καταγγελίες για Λαζαρίδη: «Πλαστογραφούσε την υπογραφή μου. Θα δώσω τέλος στη ζωή μου»

«Ο Λαζαρίδης μου κατέστρεψε τη ζωή. Πλαστογράφησε την υπογραφή μου και με χρέωσε μέχρι τον λαιμό. Από την ημέρα που γνώρισε την Ηλιάδη δεν πλήρωνε τίποτα και κανέναν» 

εξηγεί στην Freddo το δεξί χέρι του επιχειρηματία, ο οποίος μετά τον θάνατό του βρέθηκε με χρέη ύψους 2.500.000 ευρώ και συνεχίζει: «Έχω κάνει τέσσερις φορές φυλακή για τα χρέη που μου άφησε και τώρα κινδυνεύω να ξαναμπώ στο κελί. Μου έχουν κόψει το ρεύμα, σε λίγες μέρες θα με βγάλουν από το σπίτι μου επειδή δεν πληρώνω και χρωστάω στην εφορία. Αν δεν κάνω διακανονισμό, θα με βάλουν πάλι μέσα και δεν αντέχω. Δεν έκανα τίποτα εγώ» τονίζει ο Γιώργος Κόττος, ο οποίος δηλώνει απελπισμένος με την κατάσταση που τον έχει φέρει σε αδιέξοδο.

Ο Γιώργος Κόττος εξηγεί πως γνωρίστηκε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και πως ξεκίνησε η συνεργασία τους. «Τον Μπάμπη τον γνώρισα το 1997· Κατάλαβε ότι είμαι εχέμυθος και τίμιος και με πήρε μαζί του. Μου εμπιστευόταν τα πάντα. Με είχε βάλει πρόεδρο στην εταιρεία με τα ζαχαροπλαστεία “Fresh” που διατηρούσε μέχρι κάποιο διάστημα και το 2ΟΟΟ, που είχε κάποια προβλήματα με το νυχτερινό μαγαζί “Sfera” στη Συγγρού, μου ζήτησε να πάρω την επιχείρηση στο όνομα μου και, αλλάξαμε το όνομα σε "Μούσες". Δεν του το αρνήθηκα, διότι η έως τότε σχέση μας μου είχε αποδείξει πως μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Άλλωστε, όποια θέματα είχαν δημιουργηθεί τότε με την εταιρεία με τα γλυκά, εκείνος μου είχε πει ότι θα τα αναλάβει όλα. Έτσι δέχτηκα και φτιάξαμε την εταιρεία "Γ. Κόττος ΕΠΕ" εκμεταλλεύσεως κέντρων διασκέδασης. Εκεί όλα πήγαιναν μια χαρά και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού τα πάντα ήταν κάτω από τον έλεγχο του Μπάμπη. Η άδεια ήταν στο όνομα μου, όπως και το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης του χώρου. Αν και έβλεπα πως είχε χρέη, του είχα εμπιστοσύνη. Δεν περίμενα πως θα ξέφευγε. Όταν γνώρισε την Ηλιάδη, τον πήρε η κάτω βόλτα. Της είχε τόση αδυναμία, που χαλούσε λεφτά για τα ρούχα της, τα αμάξια, τα παπούτσια, τους δίσκους της, αλλά τα χρέη του δεν τα τακτοποιούσε. Δεν λέω ότι φταίει η κοπέλα. Άλλωστε ποια γυναίκα δεν θέλει να την περιποιείται ο σύντροφος της;».

Ο Γιώργος Κοττός έζησε μια ζωή μέσα στην χλιδή στο πλευρό του Μπάμπη Λαζαρίδη και αποκαλύπτει πως άλλαζε συνέχεια αυτοκίνητα, δάνειζε χρήματα σε όποιον του το ζητούσε και πως σήμερα το έχει μετανιώσει που δεν κράτησε χρήματα, αλλά δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα πάρουν αυτή την τροπή.

«Η νύχτα έχει κανόνες. Αν δεν τους σεβαστείς, η κατάληξη δεν είναι καλή. Δυστυχώς, όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, όλοι σκόρπισαν. Άνθρωποι που είχαμε βοηθήσει, γυναίκες που τις είχε "χρυσώσει" με δώρα εξαφανίστηκαν. Έμεινα ξεκρέμαστος. Όλα ήταν στο όνομα μου και τα χρέη έτρεχαν. Ο Μπάμπης υπέγραφε αντί για εμένα με πλαστή υπογραφή. Λεφτά για δικηγόρο, για να αποδείξει την αθωότητα μου, δεν είχα. Έτσι έκανα φυλακή. Τη μία φορά μάλιστα έκανα ένα χρόνο στις ψυχιατρικές φυλακές. Κόντεψα να τρελαθώ», περιγράφει και ξεσπάει: «Δεν θα αντέξω να ξαναμπώ μέσα. Δεν φταίω! Ελπίζω να βρεθεί ένας δικηγόρος να με βοηθήσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved