Showbiz

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Φειδά και Φουρθιώτη - Εισαγγελική παρέμβαση και σύλληψη ζητάει ο παρουσιαστής

Gossip-tv Team

Εδώ και λίγες ώρες ένας «πόλεμος» έχει ξεκινήσει ανάμεσα στη Σίσσυ Φειδά και τον Μένιο Φουρθιώτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστός ο καβγάς του συζύγου της Γιώργου Ανδρίτσου με δικαστικό επιμελητή όταν πήγε να τους κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία λόγω κάποιων χρεών του. Η είδηση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Freddo» και έγινε αναπαραγωγή σε sites αλλά και στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη. Η διακοσμήτρια έγινε έξαλλη και σε ανάρτησή της στο facebook χαρακτήριζε «τηλεσκουπίδια» τις εκπομπές που δείχνουν το περιστατικό καθώς εκείνη είχε άλλη εξήγηση για το τι συμβαίνει. Ο παρουσιαστής έκανε ρεπορτάζ και την ώρα των διαφημίσεων το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε με τον δικαστικό επιμελητή και έβγαλε στον αέρα τη συνομιλία τους. Αυτό έκανε πιο έξαλλη τη Σίσσυ Φειδά που στο blog της έγραψε ένα κείμενο που αποκαλεί τον παρουσιαστή απατεώνα. Το μεσημέρι της Κυριακής ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Αν ξυπνήσω Κυριακάτικα και δε μου γυρίσει το μάτι δε γίνεται, θα μου χαλάσει η μέρα. Είναι περίεργη η μέρα σήμερα έχω ξυπνήσει εκνευρισμένος. Δεν μπορώ την αδικία και το ψέμα στη ζωή μου με τίποτα όμως», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ λίγο αργότερα κοιτώντας την κάμερα της απευθύνθηκε ενώ έξαλλος ζήτησε την παρέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του site που δημοσίευσε το πρόσωπου του δικαστικού επιμελητή. Το εν λόγω site ανήκει στη Σίσσυ Φειδά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved