Showbiz

Φειδά για το περιστατικό με τον δικαστικό επιμελητή: «Με έσπρωξαν 9 μηνών έγκυο και χτύπησα»

Gossip-tv Team

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και αφορούσε τις δικαστικές περιπέτειες της Σίσσυς Φειδά και του συζύγου της, Γιώργου Ανδρίτσου, το ζευγάρι δίνει την δική του απάντηση μέσω δικηγόρων.

Όπως σας ενημερώσαμε η μήνυση που έκανε ο δικαστικός επιμελητής για ξυλοδαρμό και εξύβριση εκδικάστηκε την Πέμπτη όπου και έγινε γνωστό το περιστατικό στα Μέσα. Η διακοσμήτρια ξέσπασε μέσω facebook διαβάζοντας τα δημοσιεύματα και εξήγησε πώς δεν έγιναν έτσι τα γεγονότα. Από την άλλη πλευρά ο δικαστικός επιμελητής βγήκε να πει τη δική του οπτική για το συμβάν στα Αποκαλυπτικά τονίζοντας ο κύριος Καλκιτανίδης: «Μας άνοιξε και του δώσαμε τις ταυτότητές μας. Μου επιτέθηκε και εμείς επειδή δεν επιτρέπεται βάση νόμου να σηκώσουμε χέρι τον απωθούσαμε. (...). Ήρθε η αστυνομία τον συνέβαλε και μου έκανε μήνυση για αντιπερισπασμό. Δεν ακουμπήσαμε καθόλου την κυρία Φειδά. Με απείλησε ο Ανδρίτσος πως θα μου στείλει μπράβους»,

Η Φειδά πρώτη φορά περιγράφει λεπτό προς λεπτό το περιστατικό με τον δικαστικό επιμελητή στον οποίο και κατέθεσε μήνυση.

Στη μήνυση σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, περιγράφει μεταξύ άλλων: "Εγώ είχα ήδη φτάσει στην εξώπορτα δίπλα στον σύζυγό μου, αφού είχα περιέλθει σε κατάσταση τρόμου και πανικού. Εκείνος, προσπαθούσε να τους ηρεμήσει λέγοντας πως" η σύζυγός μου είναι στον 9ο μήνα της κύησης και δεν θέλουμε φασαρίες"...Παρά τις παρακλήσεις μας και τις παραινέσεις να φύγουν, εκείνοι και οι τρεις , επιδεικνύοντας ανάρμοστη συμπεριφορά και απωθώντας με την σωματική τους δύναμη εμένα και τον σύζυγό μου, μου προκάλεσαν κίνδυνο της ζωής, τόσο της δικής μου, όσο και του εμβρύου μου, και σε κάθε περίπτωση τη σωματική μου βλάβη, καθώς και απειλή αυτής, λόγω και έργω. Μάλιστα λόγω της απρόκλητης ταραχής που μου προκάλεσαν οι μηνυόμενοι, ένιωσα κόπωση, αδυναμία και υπέστην πολλαπλά λιποθυμικά επεισόδια".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved