Τότσικας: «Θα ήθελα ο Σήφης να διεκδικήσει την Μελίνα»
Showbiz

Τότσικας: «Θα ήθελα ο Σήφης να διεκδικήσει την Μελίνα»

Το «Μπρούσκο» ξεκινάει και θα έχει πολλές ανατροπές. 

Θα ήθελα να μου αποκαλύψεις λίγα πράγματα για τα προσεχώς. Τι θα γίνει με το πτώμα που ανακάλυψαν Σήφης και Αχιλλέας και τι ρόλο παίζει σε όλο αυτό το σκηνικό η Μελίνα;

«Με κάποιο τρόπο είναι μπλεγμένη και η Μελίνα σε όλο αυτό αλλά όπως θα δούμε χωρίς να έχει κάποια ευθύνη. Είναι ένα περίπλοκο σκηνικό το οποίο θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Το σίγουρο είναι πως πλέον Σήφης και Αχιλλέας έρχονται πιο κοντά και βέβαια και ο Σήφης με τη Μελίνα ως φίλοι. Δένονται περισσότερο. Σαν ομάδα. Θα τους δούμε να κινούνται από κοινού προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποιες καταστάσεις. Ο Σήφης και ο Αχιλλέας αντιλαμβάνονται πως πλέον δεν υπάρξει κόντρα ανάμεσα τους. Γίνεται μια καινούργια αρχή μεταξύ τους. Έχουμε λοιπόν τέλος στην κόντρα τους -αυτό αν θα διαρκέσει για πάντα δεν το ξέρω, μόνο η Βάνα Δημητρίου το γνωρίζει-ωστόσο οι δύο ήρωες έχουν ωριμάσει και αντιμετωπίζουν πλέον διαφορετικά τις καταστάσεις» είπε στο tvέθνος ο Αποστόλης Τότσικας και συνέχισε: «Σίγουρα κάτι νέο ξεκινάει, το θέμα είναι τι «παιχνίδι» θα παιχθεί, πόσο θα διαρκέσει, τι εμπόδια θα υπάρξουν στη σχέση και πώς οι δύο ήρωες θα προσπαθήσουν να τα ξεπεράσουν, αν βέβαια δεν είναι ανυπέρβλητα...»

Θα ήθελες ο Σήφης να διεκδικήσει και πάλι ερωτικά τη Μελίνα παίρνοντας την από τον Αχιλλέα;

«Αυτό είναι έτσι κι αλλιώς ένα ανοιχτό ενδεχόμενο. Νομίζω πως ναι, αλλά όπως σου είπα και πριν, πάντα με τη Βάνα εκπλήσσομαι, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί προσεχώς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved