Μπάρκουλη: «Ο Νίκος πεταγόταν στον ύπνο του, βγήκε εκτός εαυτού, κόντεψα να τον χάσω»
Showbiz

Μπάρκουλη: «Ο Νίκος πεταγόταν στον ύπνο του, βγήκε εκτός εαυτού, κόντεψα να τον χάσω»

Η Μαρία Μπάρκουλη περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη

Εκτός από την απώλεια έχει να διαχειριστεί και την ψυχολογική κατάσταση του γιου της Νίκου.

Θέλω να μου μιλήσεις για τον γιο σας, τον Νίκο

« Ο Νίκος τις πρώτες βραδιές πεταγόταν στον ύπνο του και τον φώναζε. Ώσπου, ένα βράδυ, το παιδί βγήκε εκτός εαυτού, ανέβασε πολύ ψήλους παλμούς και κόντεψα να το χάσω. Πήρα τον Γιάννη Ιωαννίδη τηλέφωνο και μου έδωσε οδηγίες, του δώσαμε χάπι για την καρδιά, του κάναμε κομπρέσες για να μπορέσει να συνέλθει»

Πιστεύεις ότι θα το ξεπεράσει;

«'Οχι, Δε μ' αφήνει να κλάψω κι έτσι δεν μπορώ κι εγώ να ξεσπάσω. Πιστεύω πως ο Νίκος δεν έχει κάνει ακόμα το ξέσπασμα του και θα το κάνει πολύ άσχημα»

Είναι σε μια πολύ δύσκολη ηλικία...

«Πάρα πολύ δύσκολη. Μου λέει «Θέλω να αγκαλιάσω τον πατέρα μου. Το καταλαβαίνεις; Θέλω πολύ να τον αγκαλιάσω και δεν μπορώ». Του λέω «Σε καταλαβαίνω, έχασα κι εγώ τον μπαμπά μου». Αυτό δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις ποτέ. Πάντα λείπει. Γιατί είναι γονιός και σου λείπει»

Πιστεύεις πως θα του αφήσει κάτι ή με τα χρόνια θα περάσει;

«Πιστεύω πως θα γίνει σκληρό το παιδί μου»

Θα ακολουθήσει το επάγγελμα τον πατέρα του; Γιατί κάποια στιγμή είχε εκφράσει ενδιαφέρον

«Θέλει να γίνει ηθοποιός, άσχετα αν εγώ το θέλω ή όχι. Μην ξεχνάς πως έχει και ένα όνομα που ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν στον πατέρα, θα το κάνουν πάνω στο παιδί. Του είπα να κανονίσει να έχει μια άλλη δουλειά σαν κυρία και να γίνεις ηθοποιός να παίζεις δυο τρεις μέρες την εβδομάδα σε ένα θέατρο αν το θες τόσο πολύ. Κι αυτό νομίζω θα κάνει. Θέλει να ασχοληθεί με τα κομπιούτερ, να γίνει τεχνικός και προγραμματιστής. Ας ακολουθήσει αυτό και συγχρόνως ας πηγαίνει και σε μια Δραματική Σχολή, γιατί δυστυχώς το έχει».

Με τα αδέλφια του έχει καλή σχεση; Γιατί στην κηδεία γνωρίσαμε και την κόρη του, την Βίκυ Μπάρκουλη, η οποία έχει μια μεγάλη διαφορά με τον Νίκο, αλλά δεν παύουν να είναι αδέλφια.

«Έχουν πολύ καλή σχέση κι ελπίζω να έχει και με τον Ανδρέα στον Καναδά. Είναι θέμα του Νίκου τι θα κάνει και σε αυτό δεν πρόκειται να επέμβω καθόλου. Είναι ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι το οποίο δεν μου ανήκει. Θα κάνει ότι θέλει και θα έχει επαφή με όποιον θέλει. 'ότι συμφωνία έκανα με τον πατέρα του, θα χάνω και με τον Νίκο. 'Οτι αφορά εμένα, άσε με να ακολουθήσω αυτό που λέει το μέσα μου»

Οι δικές σον σχέσεις είναι καλές;

«Καλές. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν»

Ναι. Νομίζω ότι ότι ήταν να χωρίσεις το χώρισες χρόνια πριν.

«Βέβαια δεν μπορούμε να γίνουμε οικογένεια τώρα πια. Γιατί λείπει ο βασικός. Το μόνο που θέλω είναι κάποια στιγμή να μπορέσω να απομονωθώ, να βρω τις ψυχικές μου ισορροπίες. Γιατί ούτε αυτό το μίσος που μου βγαίνει είναι · καλό, είναι σωστό. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Ποτέ. Και τώρα δεν τολμάει κανείς να μου πει την παραμικρή κουβέντα και ξεσπάω. Θα ήθελα λοιπόν να απομονωθώ με μια χολή φίλη όπως εσύ δυο μέρες^ τρεις μέρες, μια βδομάδα, να τοποθετήσω την ψυχή μου πάνω σε ένα τραπέζι και να κάτσω να αναλύσω την Μαρία και τη ζημιά που έχει πάθει μέσα της. Για το καλό του παιδιού πάνω απ' όλα. Δεν είναι σωστό να πηγαίνω καινά παρακαλάω τον Ανδρέα «Πάρε με και πάρε με...Γιατί με άφησες πίσω, τόσο πολύ με αγάπησες;» Το παιδί έχει να το μεγαλώσουνε. Αλλά έχασε τον πατέρα. Δεν θα χάσει και τη μάνα» εξήγησε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved