Μετανάστες λόγω κρίσης τα παιδιά πασίγνωστης τραγουδίστριας
Showbiz

Μετανάστες λόγω κρίσης τα παιδιά πασίγνωστης τραγουδίστριας

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμιά προοπτική. Έτσι αναγκάστηκα να φύγω για το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών και ο αδελφός μου για την Ελβετία. Πικραίνομαι που θα φύγω και θα αφήσω πίσω τους γονείς μου, τους φίλους μου, όμως δεν υπάρχει πλέον μέλλον στην Ελλάδα. Η Ελλάδα για όσους μένουν στο εξωτερικό είναι ωραία μόνο για διακοπές».

Με αυτά τα λόγια και με πόνο ψυχής, η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, αποφάσισε, όπως αναφέρει η Freddo να αποχαιρετήσει τους δύο πολυαγαπημένους της γονείς και να μεταναστεύσει μόνιμα σε άλλη πολιτεία. Στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο γιος της Μπέσσυς πήρε την απόφαση να μεταναστεύσει στην Ελβετία και να γίνει πολύ επιτυχημένος σεφ σε ένα τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Σήμερα, ο Άγγελος θεωρείται από τους κορυφαίους σεφ παγκοσμίως.

Και ενώ η Εβελίνα θεωρούνταν από τους πολυαγαπημένους της γονείς «κολλημένη» με την Ελλάδα, η ευκαιρία που της δόθηκε πριν από μερικούς μήνες να τραγουδήσει σε περιοδεία στην Αμερική την έκανε να σκεφτεί πολύ σοβαρά την πρόταση να μείνει μόνιμα στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η απόφαση της αυτή, όπως η ίδια η μαμά της, Μπέσσυ Αργυράκη, λέει στη Freddo πάγωσε τόσο την ίδια όσο και τον γνωστό και επιτυχημένο γυναικολόγο σύζυγο της, Ελευθέριο Νικόλιζα.
«Είναι για εμάς μια πολύ δύσκολη απόφαση, όμως εφόσον είναι για το καλό της κόρης μου, εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στη μέση. Δίνουμε την ευχή μας και ευχόμαστε να έχουν και τα δύο παιδιά μας καλή, πορεία στη ζωή τους», λέει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved