Ιωσήφ Μαρινάκης: Η είσοδός του στο Μπρούσκο και ο ρόλος του
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: Η είσοδός του στο Μπρούσκο και ο ρόλος του

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης είναι το νέο πρόσωπο του Μπρούσκο

«Συζητήσαμε τη Βάνα Δημητρίου και, βεβαίως, υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλά για μένα -και νομίζω και για όλους τους ηθοποιούς- έχει σημασία ο ρόλος. Από τη στιγμή που η σειρά προϋπάρχει, ξέρεις τι συμβαίνει και τι γίνεται και πώς είναι η γραφή από σκηνοθεσία και κείμενο, μετά σε ενδιαφέρει κυρίως ο χαρακτήρας που θα υποδυθείς»

Υποδύεσαι τον Ανδρέα, ο οποίος κάνει αυτή την εβδομάδα την εμφάνιση του στα Χανιά.

«Ο Ανδρέας είναι Κρητικός, ζει στην Αθήνα εδώ και χρόνια, εργάζεται ως οινοποιός και εμφανίζεται στα Χανιά για να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση που αφορά τον αδελφό του»

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που συναντά στην Κρήτη είναι η Αναστασία. Είναι κάτι που γίνεται τυχαία ή το επιδιώκει;

«Υπάρχει μια παλιά γνωριμία με την Αναστασία και μόλις φτάνει στα Χανιά επιδιώκει να τη συναντήσει. Δεν έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, απλά είχαν μια συνεργασία όσο ήταν εκείνη στην Αθήνα»

Η επόμενη συνάντηση έχει να κάνει με τον Αλκιβιάδη...

«Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που έχει ο αδελφός του Άνδρέα με τον Αλκιβιάδη και γι' αυτό κατεβαίνει ο ίδιος στην Κρήτη, για να διευθετήσει την υπόθεση.»

Η 'Αλκηστις παραξενεύεται με την εισβολή του στο σπίτι τους και με την επιθετικότητα που δείχνει απέναντι στον άνδρα της. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζει και πολλά για τις υποθέσεις του Αλκιβιάδη.

«Δεν νομίζω ότι αυτοί οι δυο μιλούν πολύ μεταξύ τους. Ο Ανδρέας φτάνει απροειδοποίητα στο σπίτι τους και υπάρχει ένταση»

Τι ακολουθεί;

«Ο Ανδρέας μπαίνει σιγά σιγά και στο οινοποιείο με τον Σήφη, δημιουργείται μια σχέση με τους Γιαννακάκηδες, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει η αντιπαράθεση με τον Αλκιβιάδη, ο οποίος ξέρει ποιος είναι και τι θέλει» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved