Διδασκάλου: «Δεν μπορούμε ν’ αγνοούμε και ν’ αρνηθούμε την ανώτερη δύναμη»
Showbiz

Διδασκάλου: «Δεν μπορούμε ν’ αγνοούμε και ν’ αρνηθούμε την ανώτερη δύναμη»

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και το σίριαλ με το οποίο επιστρέφει στην τηλεόραση. 

Σας συναντούμε στην παράσταση «Ω Θεέ μου» που κάνει πρεμιέρα στις 14/10.

« Είμαι πολύ τυχερή, καθώς αυτό το υπέροχο έργο ήρθε και με συνάντησε. Μόλις μου το έδωσε η σκηνοθέτις Λίνα Ζαρκαδρύλα, το διάβασα και το ερωτεύτηκα με την πρώτη ανάγνωση. Περιλαμβάνει τα πάντα. Χιούμορ, συγκίνηση και πολλή ουσία»

Η πανελλήνια πρεμιέρα γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό δεν είναι υπέροχο; Την πόλη την λατρεύω και πάντα έψαχνα μια αφορμή να μείνω για πολύ καιρό. Χαίρομαι γιατί επιτέλους η αποκέντρωση γίνεται πράξη»

Εσείς υποδύεστε μια ψυχολόγο

« Ακριβώς. Η ηρωίδα υποδέχεται έναν κύριο ο οποίος είναι ο Θεός, όπως διαπιστώνει στη συνέχεια. Ο Θεός την επισκέπτεται ως ασθενής, καθώς έχει πέσει σε κατάθλιψη λόγω της κατάντιας του τελειότερου δημιουργήματος του που είναι ο άνθρωπος. Η σύλληψη του θέματος είναι καταπληκτική όπως και το κείμενο της Ανάτ Γκοβ. Το έργο πραγματεύεται την πίστη και την ύπαρξη του Θεού»

Εσείς πιστεύετε στον Θεό;

«Πιστεύω στη νομοτέλεια που μας διέπει. Δεν μπορούμε να αγνοούμε και να αρνηθούμε την ανώτερη δύναμη»

Φέτος κάνετε τηλεόραση

«Ναι, με μεγάλη μου χαρά. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση και θεωρώ ότι είναι αναγκαίο καλό, γιατί πρώτα από όλα κρατάει ζωντανή την επαφή μας με τον κόσμο, Το σίριαλ- «Όσα δεν ξέρεις» προ-βάλλεται στο Κρατικό Κανάλι της Κύπρου και αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά με πολλά εξωτερικά γυρίσματα, Αισθάνομαι ευτυχής και τυχερή για τη συγκεκριμένη συνεργασία» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved