Γιώργος Θεοφάνους: «Τα παιδιά είναι η μεγάλη μας ελπίδα, το μέλλον μας»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Τα παιδιά είναι η μεγάλη μας ελπίδα, το μέλλον μας»

Για το πρώτο του παιδικό βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες με τίτλο «Παραμυθολογία», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Θεοφάνους

«Πρόκειται για μια σειρά από επτά βιβλία με τον γενικότερο τίτλο «Παραμυθολογία», ένας συνδυασμός δηλαδή παραμυθιού κα μυθολογίας. Το πρώτο βιβλίο υπάρχει ήδη στα βιβλιοπωλεία ενώ το δεύτερο αναμένεται να βγει κοντά στα Χριστούγεννα. Είναι για παιδιά από 9 μέχρι 14 ετών και η συγγραφή τους προέκυψε από την ανάγκη να διαβάσω κάτι αντίστοιχα εκπαιδευτικό στα δικά μου παιδιά. Είμαι κατενθουσιασμένος με αυτό το concept, καθώς περνάει μηνύματα κατά του bullying αλλά και της σεξουαλικής κακοποίησης. Τα παιδιά είναι η μεγάλη μας ελπίδα, το μέλλον μας. Αν τα αφήσουμε, σε λίγο δεν θα έχουμε απολύτως τίποτα, θα διαλυθούν τα πάντα», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν τα δικά του παιδιά είναι κριτές της δουλειάς του; «Είναι εκείνα που μπορούν να με επηρεάσουν ώστε να αλλάξω κάτι μεταφέροντάς μου τα μηνύματα της νέας γενιάς. Τα παιδιά μου παρακολουθούνε εκπομπές μου και έχουν άποψη, όπως και για ό,τι εκδίδω. Πρώτα διαβάζουν τα κείμενα εκείνα και μετά φεύγουν τα γραπτά για τον εκδοτικό οίκο. Είναι μια αντικειμενική τρίτη ματιά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved