Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασίλης Τερλέγκας: «Μου λείπουν τα παιδιά μου»
Showbiz

Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασίλης Τερλέγκας: «Μου λείπουν τα παιδιά μου»

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Βασίλης Τερλέγκας, εκδηλώνοντας έτσι δημόσια την τεράστια αγάπη για τα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής, μιλώντας την περασμένη Τρίτη στον ραδιοφωνικό παραγωγό Τόνι Πασπαλιάρη και στην εκπομπή του «12 με Τoni» στον «Αrt FM 90,6», ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πόσο μόνος αισθάνεται!

Μίλησε για τη μοναξιά του, καθώς, όπως είπε, έχει μάθει να ζει μόνος του, παρά τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή, ο τραγουδιστής ζήτησε από τον μουσικό παραγωγό να του βάλει το τραγούδι «Αγία Σοφία» και του είπε: «Θέλω να μου το βάλεις, θέλεις δεν θέλεις, γιατί είναι για τα παιδιά μου».

Τότε ήταν που ο Βασίλης Τερλέγκας ξέσπασε σε κλάματα. «Έχω στερηθεί τα παιδιά μου και δεν μπορώ να τα δω όσο θα ήθελα. Δεν ξέρω, αλλά αισθάνομαι περισσότερο πατέρας απ' όσο πρέπει», είπε, με βαθιά εξομολογητική διάθεση.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Freddo για αυτό του το ξέσπασμα. «Άκουσα το τραγούδι, ήταν βράδυ και λύγισα. Πάντα όταν σκέφτομαι τα παιδιά μου λυγίζω. Είναι λογικό για μένα, αφού είμαι χωρισμένος και δεν μπορώ να τα έχω μαζί μου. Το ιδανικό ξέρεις ποιο θα ήταν; Να ήταν πάντα μαζί μου. Με ενοχλεί που ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και δεν βλέπω τα παιδιά μου», δηλώνει.

Ποια είναι όμως η σχέση του με την πρώην σύζυγο του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, έναν 15 και έναν 10 ετών; «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Χαίρομαι που είναι σωστή μάνα, είναι "τζέντλεμαν", όπως θα λέγαμε για έναν άνδρα», λέει και συνεχίζει: «Ο μεγάλος μου μπήκε στην εφηβεία, είναι 15 ετών και θέλω να είμαι δίπλα του όσο μπορώ». Η αλήθεια είναι πως ο Βασίλης Τερλέγκας είναι πολύ ευαίσθητος και όταν μιλάει για τα παιδιά του πολύ εύκολα δακρύζει: «Έχασα τον πατέρα μου και μετά κατάλαβα τι σημαίνει πατέρας. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου, αλλά αγαπώ και όλα τα παιδιά του κόσμου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved